Coaie şi creier sau populism?

Ialomiţianu, ministrul de finanţe: „Sînt şanse ca începînd cu decembrie, să se revină la salariile de dinainte de reducerea cu 25%”

Să înţeleg că, în sfîrşit, guvernului i-au crescut coaie şi creier, că va face curăţenie printre slujbaşii statului şi va da afară 25% dintre ei? Dacă e aşa, atunci PDL merită un 40-50% în 2012. Sau înseamnă că i-a revenit sîngele populist în obraji? În acest ultim caz, chiar că subiectul unui nou partid devine interesant, deşi pe mine personal nu m-a pasionat niciodată prea mult pînă acum.

Facebook Comments

13 Comments Coaie şi creier sau populism?

 1. george

  sa vina sa spuna dracu de unde ii da. cati a dat afara, cati mai da si atunci incepem sa credem ceva de coie. pana atunci , doar pulism.daca le mareste salariile la astia cu mai mult decat cresterea economica , temnita lu unu de aici care zicea de modrogan e mica pentru el.

  dar asta cred ca isi face socoteala ca o sa creasca nivelul de taxe stranse vizavi de pib si le da de acolo. nu nenica , esti un muist daca din aia le dai salarii. astia sunt bani de investitii

  Reply
 2. Luminita

  Daca imi amintesc bine, chiar de la momentul durerosei masuri, guvernul a incadrat masura la "temporara, motivata de conditii economico-financiare exceptionale" si a expus un plan de revenire la situatia initiala, in doua trepte, pana la finele anului 2011".

  Declaratia ministrului se vrea o confirmare a prognozele privind cresterea economica pana la finele anului. Inteleg ca, intre timp, in sectorul bugetar, si acele masuri de restructurale incepute inca din 2010, vor fi duse la bun sfarsit.

  Daca previziunile se vor adeveri sau nu este o alta mancare de peste, ministrii lui Boc ies din cand in cand cu mesaje pozitive, evident, si din motive politico-electorale, daca insa, situatia macro-economica va permite revenirea cu pricina, cu atat mai bine.

  Reply
 3. Hantzy

  Să înţeleg că, în sfîrşit, guvernului i-au crescut coaie şi creier, că va face curăţenie printre slujbaşii statului şi va da afară 25% dintre ei?

  In sfarsit?! Asta e viziunea despre ce inseamna reforma?! O fi nevoie de coaie pentru lucrul asta, dar nu vad nici urma de girus in acest caz.

  Reply
 4. Adrian R.

  Nici una , nici alta, doar tembelism, caracteristic PDL de cind s-a trezit singur la guvernare si nu stie de unde sa o apuce(precum defuncta CDR). Coaiele si creierul nu cresc in anii (pre)electorali, iar unora nu le cresc niciodata.

  Reply
 5. ribelalu`

  pai dupa atata stangu`n dreptu` dat de ponta si antenescu, trebuia sa vina si randul unui reprezentant al PDL-ului sa se autoaccidenteze…ce mama dracu, traim totusi in romania, tara tuturor posibilitatilor

  Reply
 6. Turnofftheglory

  Ialomiteanu e un bou fromos de culoare portocalie ce apeleaza la un reflex de vita populista. V-am luat si apoi v-am dat inapoi. Pentru ca noi pescuim bibani nu pesti spada. Pentru ca ne e frica si coaiele sunt tinute intr-o poseta Vuiton. Pentru ca Ialomiteanu e un minunat executant si are viziunea unei amibe.

  Au concediat 70 000 cand trebuiau sa elimine macar un 300 000.

  Au vazut un pic de crestere economica si gata, hai sa risipim banul ca tot romanul adora galetile, tacamurile si pungile de malai.

  L-as inchide in pivnita din Modrogan si as arunca cheia.

  Reply
 7. Nea

  Şi să nu uităm tradiţionala urare, băga-şi-ar bipu-n mă-sa, judecătoarei care l-a eliberat pe Petcu.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *