Realitatea TV şi leşinul regizat. Saga continuă

Intraţi pe youtube.com şi daţi un search după „realitatea tv”. Sînt peste 3 000 (trei mii) rezultate. Veţi găsi videoclipuri încărcate de Adrianizer, iulianbun, dorinvladstefan, Manoirdulac,  corsoreanu, steauab, elysiumsat, edanielfloroiu, ciuciseba1986 şi mulţi alţii. Sînt diverse secvenţe de pe Realitatea TV, scene din emisiuni, ştiri etc. Au tot ce le trebuie pentru ca Realitatea Media SA să revendice drepturile de autor şi să ceară ştergerea lor. Cu toate astea, nu a făcut-o. Singurele clipuri de care ştiu că au fost încărcate pe youtube şi şterse la cererea Realităţii Media sînt cele două clipuri în care apar scenele cu leşinul regizat la Urlaţi.

Dacă Realitatea TV nu a regizat leşinul, dacă nu a încercat manipularea grosolană a telespectatorilor, dacă, aşa cum susţine Sorin Enache, directorul general al Realitatea Media SA, cei care acuză Realitatea TV de manipulare sînt răutăcioşi şi nimic nu e în neregulă în imaginile respective, atunci de ce Realitatea Media SA s-a obosit să ceară ştergerea de pe youtube tocmai a acelui filmuleţ din cele cîteva mii care apar pe youtube şi ar putea face obiectul drepturilor de autor ale trustului? Şi asta nu o dată, ci de cel puţin două ori. Ei bine, cei de la Realitatea Media SA au de muncă. Filmuleţul e şi pe Dailymotion, şi pe Vimeo. Şi, în ultimă instanţă, va fi încărcat şi pe serverul Madame Blogary.

Adresele filmuleţelor şterse la cererea Realitatea Media SA:

http://www.youtube.com/watch?v=A8LcFNWUJ6E&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=WdvhlAa_9pc&feature=player_embedded

Excelentă investigaţia din Adevărul: Realitatea TV, un post de leşină lumea („În momentul în care a ajuns ambulanţa, Cornelia Tudorache era conştientă, avea puls normal, tensiune normală.”). Au mai scris pe subiect Madame Blogary (aici şi aici) şi Evenimentul Zilei.

Imaginile le mai puteţi găsi pe Dailymotion, Vimeo şi Youtube (cel puţin deocamdată):


Cum trebuie sa lesini in direct: Realitatea TV de Bleen24

Untitled from Bleen24 on Vimeo.

 

Facebook Comments

14 Comments Realitatea TV şi leşinul regizat. Saga continuă

 1. Guzganul

  Mai sa dea dracu-n dracu cu toporul nu alta.Baba parca-i din trupa lui Csaby Cseh,,,,cascador in toata regula,,,,va spun eu ca de la cazatura,singurul lucru ce i s-a intamplat,e ca a ajuns acasa cu pampersul murdar de kka,,,sintem de tot rasul.Cacu-ma pe ea presa romaneasca si-n gura lui SOV si a lui Voiculescu.

  Reply
 2. zgura

  Materialul este tendentios si lipsit de respect. Doamna lesinata in cauza sufera de o boala foarte rara, de altfel nici nu se cunosc alte cazuri. Lesinul a intervenit sincer, chiar daca autoprovocat, dupa ce si-a pus un concetatean sa-i fluture o pancarta prin fata. Doamna are sindromul "caprei lesinate", despre care se pot afla detalii de aici:
  http://www.youtube.com/watch?v=we9_cdnpujg
  Cum nu se cunosc alte situatii similare la oameni, se poate spune ca Realitatea TV a inregistrat un mare succes jurnalistic cu inregistrarea acestui caz. Prin urmare, nu mai stergeti, ba, clipurile, ca va asteapta un Pulitzer cat hidrantul!

  Reply
 3. ribelalu`

  Ieri, pe un teren de fotbal din Bucuresti, a murit un tanar de 23 de ani. Ma intreb: "daca murea pe maidanul din Urlati, Balcesti sau Codlea sau altundeva la mama dracu`, cat ar fi dezbatut RTV si A3 cazul?"

  Reply
 4. Yeba

  Aha, deci puls normal, nici macar n-a impresionat-o rolul, poate a mai facut figuratie. Pantalonii sunt misto.

  Acuma vin si intreb: ce e de mirare?! ce, ei sunt presa, au vreo obligatie? Au simulat in spatiul public, au dreptul. Si ei unde sa-si faca mina pt ce-o fi in campanie? Sa nu mai pateasca rusinea de mai an.

  Doar asa imi explic, ca e training on the job, altminteri trebuie sa fii mentally challenged ca sa incropesti toata scena doar pt tema "Spitalul din Urlati". Masoara si Sorinache reactiile, sa stie la ce sa se astepte.

  Reply
 5. nedormitul

  filmulețul cu copilul e pe youtube. nu se gîndește nimeni la drepturile de autor?
  a doua chestie pe care nu o înțeleg, dacă filmul cu copilul îl difuzau non-stop, cu ăsta ce-au. alții n-au voie să difuzeze un film la nesfîrșit?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *