Deputatul PSD Adrian Solomon il ameninta cu moartea pe Mihai Razvan Ungureanu

“Se-aude că domnul Mihai Răzvan Ungureanu ar vrea să vină pe 1 Mai la IRB. Eu îi transmit public, că sigur are urechi care s-audă, că dacă are nesimţirea, că tupeu are cît cuprinde, să vină în Bârlad şi să nu anunţe autorităţile, să nu oprească la primărie să afle ce-i doare pe bârlădeni de la primarul municipiului Bârlad va avea nu soarta lui Tăriceanu ci soarta lui Aldo Moro. Şi asta nu-i o ameninţare, e o asigurare, domnul prim-ministru. Să vii tu în Bârlad şi să nu te opreşti pe la primărie, să n-ai bunul simţ să suni la primărie înainte să vii.”

Adrian Solomon, deputat PSD de Vaslui, purtător de cuvînt al grupului parlamentar PSD pînă în februarie anul ăsta. Din februarie este vicelider. Fost profesor de istorie, membru PSD din 2002, fost viceprimar al Bîrladului.

via Bestiar (unde puteți vedea și înregistrarea declarației lui Adrian Solomon). Apropo de asta, n-am înțeles de ce audiența (jurnaliști, pesediști) a izbucnit în rîs cînd Solonmon a zis că MRU va avea soarta lui Aldo Moro. Ori terorismul și crima politică îi distrează pe pesediști și jurnaliști, ori au crezut cu Aldo Moro e un fel de Fantozzi.

Singura reacție normală, minimală, a PSD este să-l dea afară pe Solomon din partid, să-i ceară demisia din Parlament. Iar autoritățile să se autosesizeze pentru instigare la asasinat politic și amenințare cu moartea la adresa prim ministrului. După ce Mazăre a apărut îmbrăcat în nazist la o prezentare de modă, după ce Șova a negat Holocaustul, după ce Ponta a apărut cu tricouri pe care era imprimată figura unui criminal în masă (Che Guevara), iată că un deputat PSD instigă la asasinat politic dînd ca exemplu de bună practică cel mai cunoscut asasinat politic din Italia postbelică.

PS. Aldo Moro, premier al Italiei și președinte al Partidului Creștin Democrat, a fost asasinat de o organizație comunistă, Brigăzile Roșii, în 1978 (am vrut să scriu organizație teroristă comunistă dar mi-am dat seama că e pleonasm). A fost răpit în 16 martie 1978 și executat în 9 mai 1978, în urma unui ”proces al poporului”.

UDPATE. Precizare de la @Yeba, care are despre pesediști și jurnaliști o părere mai proastă chiar și decît a mea:

Yeba 

@Bleen, eu aş preciza pentru jurnaliştii pesedişti, pesediştii simpli şi alţi ghevarişti cool, că tot nu ştiu ei dacă Aldo Moro nu-i chiar ăla răul din Caracatiţa, că „procesul poporului” a fost ăla închipuit de Brigăzi, constând din împuşcarea prin pătură, nu a fost un proces, chiar şi „al poporului”.

Cerem demisia din Parlament a deputatului Adrian Solomon

Facebook Comments

82 Comments Deputatul PSD Adrian Solomon il ameninta cu moartea pe Mihai Razvan Ungureanu

  1. Pingback: Cerem demisia din Parlament a deputatului Adrian Solomon | Madame Blogary

  2. Nemo

    aha, am citit numai titlul link-ului de la Florina. impreuna cu ce declara oligofrenul din Barlad mai sus, pot doar sa adauga ca: „vin vremuri grele”.
    as vrea sa glumesc cu „retragerea in munti, adica pe bloguri”, da’ cand ma uit la cretinii astia agresivi, la cata ura au putut aduna, imi dau seama ca treaba e groasa de-a binelea. astia nu au de gand numai „sa distruga PDL si sa-l omoare pe MRU”, urmeaza prb hartuiala cu inchisoarea a lui Basescu dupa „suspendare”, samd. ce-a fost pe vremea lui Nastase cu presa, o sa fie nimic de acum incolo. o sa fie un fel de America latina, partea mai nasoala a continentului, aia mai metisata(oricum tiganii cresc viguros ca numar, deci: asta e!).
    prb dupa ce-i f*te FMI-ul si nu le da bani de pensii dobitocilor astia agresivi care sufera de encefalopatinaj, o sa se intoarca catre maica Rusie si va functiona sistemul „troc”, adica aia dau gaze, iar poporu’ rumanesc o sa stea capra, iar din cand in cand o sa mai deschida si gura…; evident, pe Europa o s-o doara in cur, ca oricum Rromanica nu e decat o piata de desfacere.

    Reply
    1. Yeba

      @Nemo, sa-si vada de trebile ei Europa! Si tu, de altfel. Poporul rumanesc pare fericit in orice pozitie, daca i se soptesc in Antena vorbele potrivite si nu te poti juca tu cu fericirea popoarelor.

      Reply
        1. Nemo

          da, da’  totusi nu te incearca o parere de rau sa vezi care-i metafiinta mioritica?! launtric, parca as avea(bacovian) dorinta de-a-mi fi infirmata parerea asta: ca suntem o tara de cretini.
          la ultimele alegeri, cestiunea a fost salvata de diaspora, acum cercul e complet. sa te umple rasul.., the Dark side of the Force was stupidity!

          Reply
  3. cristihan

    Stop joc! Daca ajungem sa acceptam asemenea declaratii nu mai avem mult si vom comenta executii reale! Parchetul general nu ar trebui sa se autosesizeze? Vad ca deocamdata reactiile sunt foarte soft, doar (culmea) UNPR a luat o pozitie mai ferma. Romania e ca o broasca pusa la fiert la foc mic… „e doar un pic mai cald decat acum 5 min, what could go wrong?!”

    Reply
    1. nedormitul

       @cristihan
      e parlamentar. îl protejează constituţia. într-o ţară normală, fie el şi de stînga, şi-ar da demisia şi ar dispărea din viaţa politică.

      Reply
      1. cristihan

         @nedormitul Of course, a fost un pamflet politic, ce atata discutie… Sau poate s-a facut o traducere gresita din moldoveneste (desi eu fiind moldovean parca as zice ca am auzit bine, dar poate mi-am pierdut exercitiul in B…)

        Reply
  4. Georgia Radu

    Ce tara misto am ajuns! In care iti permiti sa il ameninti cu moartea pe primul ministru, fara sa fii arestat… Facem abstractie ca e vorba despre PDL si Ungureanu. Vorbim de principiu… 😀

    Reply
  5. oglinjoara

    Cel mai violent discurs şi cele mai violente acţiuni au venit din partea stângii.
    De la „Moarte intelectualilor” la mineriade, javre ordinare şi tot felul de occupy-uri sindicaliste, eco, indignate, pensionate şamd.

    Reply
  6. Hongse

    Pe bune acum, dar dacă nici acum nu se întâmplă nimic după asta eu personal mă duc să ‘occupy guvernu’. Şi am motive mult mai valide decât Gerilă sau Rogozanu.
     

    Reply
  7. corneliu

    Aceste brigazi rosii chiar exista. Sunt binecunoscutii ciomagari ai PSd-ului, din universitati, scoliti de profesionisti ai miscarilor de strada si indoctrinati de specialisti in manipulare. Primesc materiale scrise pe care trebuie sa le invete si sa le dezbata in massmedia locala. Participa regulat la miscari de strada, ca sa-si faca mana pentru ocaziile care vin acusi-acusi. Nucleul dur e format de UNSR, dar sunt si cadre didactice tinere implicate.

    Reply
  8. Florina

    Acelaşi individ – halucinant! – dînd vina pe presă pentru că a interpretat greşit ameninţarea la adresa premierului.
     
    “Cum să creadă lumea că l-am ameninţat eu cu moartea pe premier? Eu sunt convins că nu va veni la Bârlad. Eu nu am comparat nicio persoană. Am folosit o expresie. Adică va avea viaţă grea, nu mă ocup eu de Brigăzile Roşii. Sunt cuvintele mele, sunt conştient de asta. Nu am nicio legătură cu ce înţelegeţi voi din ele.”
     
    A folosit o expresie!!! Este fost profesor de istorie, incredibil! Vă puteţi imagina ce lecţii ţinea, dacă public declară aşa ceva?

    Reply
    1. Liv STOmer

       @Florina Da, si eu imi pot imagina, din pacate. Maica-mea e profesoara (de fizica, dar e toba de istorie). Traim intr-o tara horror. Asta din Barlad, Olguta Vasilescu, Dan Sova, si cati si mai cati ignari din astia……si mai horror e ca astia ar putea ajunge la putere….

      Reply
  9. gupi

    Hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne gandim ca USL castiga alegerile.
     
    Voi va dati seama ca Dana Grecu moare dupa trei saptamani, de prea multă ură nerostită pe post ?Realizati ca Striblea face icter fără dialogurile superlogice ?
     
    O sa moara televiziunile pe bandă.

    Reply
    1. Florina

       @gupi nu, ar  trece brusc de la rupt cămaşa de pe ei la calm, sfioşenie şi voci mieroase, gîdilînd plăcut auzul aceloraşi stăpîni. ai uitat Crăciun cu premierul, Înviere cu premierul, mic dejun, prînz şi cină zilnice cu premierul?

      Reply
      1. gupi

         @Florina , cum ar suna Dana Grecu urlând „domnuu Ponta, domnuu Poonta! Alo, domnuu Ponta, sunteti cel mai extraordinar premier din cati am cunoscuuut!”

        Reply
        1. Florina

           @gupi o cred în stare, da. cum ar suna?  la fel de fals cum sună astăzi răcnetele de indignare. nu am nici un dubiu asupra cameleonismului ăstora. 

          Reply
  10. Bleen

    Adrian Solomon, în conferința de presă în care l-a amenințat cu moartea pe MRU, a aruncat microfonul unei jurnaliste și i-a strigat: ”Cu șulfe din astea pedeliste eu nu am ce discuta!”
     
    Căcații ăștia nici n-au ajuns la putere și se poartă ca în 2000-2004. Dacă în opoziție sînt așa (și au fost în toți acești ani, atîta timp cît au avut de partea lor 90% din presa audio-vizuală, tipărită și online) nici nu vreau să-mi imaginez ce va fi cînd vor lua puterea.
     
    http://www.b1.ro/stiri/politica/un-deputat-psd-jigne-te-o-jurnalista-eu-cu-ulfe-din-astea-pedeliste-nu-am-ce-discuta-video-26435.html

    Reply
    1. GianinaUrsu

       @Bleen Este incredibil cît tupeu au si cum se poartă ca în feudalism.Este absolut revoltător.Nişte jigodii

      Reply
    2. conco ro

       @Bleen E o indobitocire grava mai cu seama in electoratul cu studii mai putine. Nu stiu cum naiba singura reactie la afirmatii atat de grave este rasul. Cat despre eventuala si poate chiar probabila venire la putere a ciumei rosii ce sa mai spun: cred ca vom asista la un val masiv de romani care-si vor lua talpasita. Abia dupa aceea va veni si raul cel mai mare.
      Ar mai fi o speranta in formarea urgenta a unei formatiuni noi care sa-i cuprinda pe cei nepatati si care sa profite de scarba asta generala pentru politicienii clasici.

      Reply
      1. hemeles

         @conco ro  @Bleen indobitocirea feudala consta in faptul ca guvernul imparte bani la „baronii” loiali pentru a mentine in viata clasa „beneficiara”. Acesta este adevaratul feudalism, nu ce spune vreun bou pe la tara. Istoria in mainile unui ignorant superficial nu-l prea ajuta, ba din contra!

        Reply
        1. nedormitul

           @hemeles  @conco ro  @Bleen
          mie prezentul îmi spune că cei mai mulți bani pleacă din județele bogate și merg în feudele sărace. cu cîteva notabile excepții (constanța, ilfov  și bucurești), județele pesediste sînt încasatoare nete de la buget.

          Reply
        2. hemeles

           @nedormitul  @conco ro  @Bleen frate voi vreti tara unitara pe ieftin sa inteleg?! Asta este realitatea Romaniei de azi si ale oricarei alte tari din lume: unele zone sunt mai bogate ca altele si contribuie mai mult la bugetul central… Sa secesioneze sau ce sa faca?

          Reply
        3. nedormitul

           @hemeles  @conco ro  @Bleen
          regionalizare. mai puțini bani distribuiți de la bugetul de stat către județe miloage. statul să se ocupe cu fix ce probleme țin de competențele lui (apărare, justiție). de restul să se ocupe comunitățile. iar în momentul în care vor fi nevoite să fie eficiente pe banii lor, vor fi.

          Reply
        4. nedormitul

           @hemeles  @conco ro  @Bleen
          nu pledez pentru egalizarea județelor. e o prostie. în felul ăsta economia horcăie în județele care pot și se proliferează sedentarismul în cele care nu pot.

          Reply
        5. nedormitul

           @hemeles  @conco ro  @Bleen
          bucureștiul, ilfovul și cîteva județe ar fi ajuns de mult la un nivel de trai occidental dacă ar fi fost lăsate să se dezvolte local sau regional, cum le duce capul. și, deși provincialii sînt mai tîmpiței de cap, ar face treabă mult mai bună decît face acum bugetul de stat. efectele distribuirii de la bugetul central sînt mai perverse decît ţi-ai putea imagina.

          Reply
    3. Liv STOmer

       @Bleen Amicul meu liberal ma invata pe mine, auziti dvs (in mod sigur ca asa a primit ordin pe brigada, amicul e vicepresedinte la Sector 2, cum ca a) Cristoiu e vandut lui Basescu (Cristoiu! Lol! :))  ), b) Realitatea (nu stiu care din ele, ca n-am avut rabdare sa-l ascult) e si ea vanduta lui Basescu.
      E un delir total ce se intampla.

      Reply
  11. mariusbota

    Am trecut de la „circ si paine” la „sange si circ”! Pana unde va mai avea populatia acestei tari rabdare cu nesimtirea si limbajul unor astfel de oameni!

    Reply
    1. hemeles

       @mariusbota daca tot stam sa ne luam dupa limbajul unui politician pentru a reprezenta un intregpartid hai sa nu ne luam dupa un biet parlamentar de provincie. Hai sa ne aducem aminte ce spunea traian basescu ziaristelor prin parcarile hyper-marketurilor sau pe la nunti tiganesti. Sau mai bine ce spunea baconschi protestatarilor din piata universitatii, sau un Urban pe blog. Dar pana la urma parca tot traian basescu ramane campionul jignirilor spuse de foarte, foarte sus 

      Reply
        1. hemeles

           @conco ro  @mariusbota aha, deci daca e sa stabilim „calitatea limbajului” pentru a determina poza unui partid nu ne luam dupa:
           
          1. ce spun si altii de pe la alte partide
          2.ce spun persoanele cu adevarat reprezentative ale acelui partid
           
          aha… as fi curios sa aflu si dupa ce alte „criterii” iti alegi partidul caruia ii dai votul, asa ca sa mai invatam un pic…

          Reply
        2. Bleen

           @hemeles  @conco ro  @mariusbota Păi dacă e s-o luăm așa, PSD are ca președinte onorific un fost nomenclaturist comunist și criminal, are printre lideri un Adrian Năstase (condamnat pentru corupție), un Cătălin Voicu, un Vanghelie… Șova (negarea Holocaustului) și Mazăre (paradă în uniformă nazistă) sînt lideri de primă mînă ai PSD. Șova a făcut declarația cu Holocaustul cînd era purtător de cuvînt al PSD.

          Reply
        3. hemeles

           @Bleen  @conco ro  @mariusbota si hai sa o luam si din partea cealalta:
           
          Mihai Razvan Ungureanu un comunist oportunist si dovada: (http://www.rtv.net/cuvantul-tovara-ului-mihai-ungureanu-la-al-xii-lea-congres-al-utc_21922.html)
           
          Urban un nazist apologist: http://www.ziare.com/iulian-urban/pdl/iulian-urban-nu-breivik-a-comis-atentatul-ci-actualii-lideri-care-conduc-in-ue-1110524
           
          Elena Udrea adica o cleptomana oportunista cu ambitii care numai intentii bune nu are si acest lucru este evident pana si pentru pdl-isti. 
           
          Basescu, co-criminal si complice la mineriade ( adica Ministrul Transporturilor pe acea vreme si omul care a pus la dispozitia lui cozma trenurile spre bucuresti ca doar nu au deturnat ortacii CFR-ul), omul care a vandut flota comerciala si mare beneficiar al detestatei imunitati
           
          Oprea care daca e sa fim sincer doar a executat planul lui Basescu de a crea sustinere parlamentara Guvernului Boc prin infiintarea unui partid ne-parlamentar-parlamentar de stanga (o constructie care ar trebui sa va ingrijoreze mult mai mult decat USL).
           
          Solomon, EBA (asta e de Belarus si mai putin de feudalism), si lista ar putea continua pagini intregi but you get my gist? 😉

          Reply
        4. Bleen

           @hemeles  @conco ro  @mariusbota Minți și nu e frumos. Asta cu Băsescu ministrul transporturilor pe timpul mineriadelor e o minciună securistă care circulă ani de zile printre propagandiștii PSD. Traian Băsescu nu era ministru al transporturilor în timpul mineriadelor. Și aici încheiem discuția. Eram doar curios ce mai scoate un propagandist PSD din beciurile de la Județeana de Trolli. Slăbuț și fumat, ca de obicei.

          Reply
        5. nedormitul

           @Bleen  @hemeles  @conco ro  @mariusbota
          mai lasă-l un pic, mă interesează propaganda lor în cel mai mic detaliu. să ştim ce au băieţii de pus pe masă.

          Reply
        6. Bleen

           @nedormitul   Aceleași chestii. Nimic nou. Oricum, n-o să afli propaganda de la el, un biet postac de subsol de organizație de sector. Propaganda aia adevărată e gîndită de intelectualii partidului, Șova, Mazăre, Dragnea, Oprișan, Vanghelie.

          Reply
        7. nedormitul

          vă rog să nu mai flaguiţi ca spam comentariul cu ungureanu criptocomunist şi băsescu flotă mineri. mă interesează din punct de vedere ştiinţific, ne-a dat la şcoală  la biologie să facem nişte chestii şi am nevoie de material didactic

          Reply
      1. Bleen

         @hemeles Una la mînă, nu înțeleg care este diferența dintre parlamentarii de București și cei de provincie. Există 2 parlamente, unul de București, de primă mînă, și unul de provincie, de mîna a doua? 
         
        Aici nu vorbim doar de limbaj. Parlamentarul (vicelider al grupului parlamentar PSD) l-a amenințat cu moartea pe premier. Aici nu e vorba de limbaj. Omul i-a transmis premierului că dacă vine în Bîrlad va avea soarta unui premier italian asasinat de teroriști. Ba mai mult, a zis că îl asigură că așa se va întîmpla. Aici intrăm în terorism, în penal, în asasinate poltiice, nu e vorba de limbaj, e mult mai grav.

        Reply
        1. hemeles

           @Bleen bleen pana si tu stii ca parlamentarii nu sunt alesi in functie de ce facultate au absolvit. Ei sunt o reflectie a electoratului lor, in mare masura, si omul acela fiind mai „de la tara” este din categoria „populista” a parlamentului. Ei exista in fiecare partid si sunt sigur ca cunosti acest lucru. Omul acela a zis primul lucru care i-a venit in cap pentru a se simti el puternic acolo la el in ograda; eu bag mana in foc ca el nici nu stia cine a fost de fapt aldo moro, si in ce circumstante a fost asasinat. Atunci eu zic hai sa o lasam mai moale cu fluturatul stindardului calitatii ale parlamentarilor puterii ca ei nu sunt mai prejos. 

          Reply
  12. Bleen

    Cei mai mulți dintre cei plecați din PDL nu sînt, așa cum ați crede, traseiști de meserie (excepție face Octavian Bot, cu PL93, PNL, PNL-CD, UFD, AP, PDL, PNL). Năup. Sînt pediști vechi, unii dintre ei din 1990 chiar. Pam pam!

    Reply
    1. nedormitul

       @Bleen
      ia să îmi amintesc eu bine. în primăvara 2001, din pd au plecat trei nume notabile: sassu, duvăz şi simona marinescu. restul e posibil să fie pedişti de-ai lui petre roman care n-au avut unde să meargă: psd-ul era plin, pnl-ul era lac în puţ, iar prm-ul, după ce a obţinut scorul acela uriaș, a început să scape pe la toate încheieturile.

      Reply
  13. GianinaUrsu

    Se-aude că domnul Ion Iliescu ar vrea să meargă pe lumea cealaltă, în iad. Eu îi transmit public, că sigur are urechi care s-audă, că dacă are nesimţirea, că tupeu are cît cuprinde, să meargă în iad şi să nu anunţe dracii paznici, va avea nu soarta lui Tăriceanu ci soarta lui Aldo Moro. Şi asta nu-i o ameninţare, e o asigurare, domnul Iliescu. Să vii tu în iad şi să nu te opreşti pe la Stalin si Lenin să-i saluţi, să n-ai bunul simţ să suni la Belzebut  înainte să vii

    Reply
  14. nedormitul

    Se-aude că domnul Adrian Năstase ar vrea să meargă la pîrnaie. Eu îi transmit public, că sigur are urechi care s-audă, că dacă are nesimţirea, că tupeu are cît cuprinde, să meargă la pîrnaie şi să nu anunţe autorităţile, va avea nu soarta lui Tăriceanu ci soarta lui Aldo Moro. Şi asta nu-i o ameninţare, e o asigurare, domnul Năstase. Să vii tu Jilava şi să nu te opreşti pe la duşuri, să n-ai bunul simţ să suni gardianul înainte să vii

    Reply
  15. nedormitul

    Se-aude că domnul Crin Antonescu ar vrea să meargă la nani. Eu îi transmit public, că sigur are urechi care s-audă, că dacă are nesimţirea, că tupeu are cît cuprinde, să tragă un pui de somn şi să nu anunţe autorităţile, va avea nu soarta lui Tăriceanu ci soarta lui Aldo Moro. Şi asta nu-i o ameninţare, e o asigurare, domnul Antonescu. Să te duci tu la nani şi să nu te opreşti pe la baie, să n-ai bunul simţ să te speli pe dinţi înainte să te culci.

    Reply
  16. nedormitul

    hai să facem concurs de amenințări cu moartea:
    Se-aude că domnul Victor Ponta ar vrea să cîștige alegerile. Eu îi transmit public, că sigur are urechi care s-audă, că dacă are nesimţirea, că tupeu are cît cuprinde, să cîștige alegerile şi să nu anunţe autorităţile, va avea nu soarta lui Tăriceanu ci soarta lui Aldo Moro. Şi asta nu-i o ameninţare, e o asigurare, domnul prim-ministru. Să vii tu în Bârlad şi să nu te opreşti pe la primărie, să n-ai bunul simţ să suni la primărie înainte să vii

    Reply
  17. Ivan Zubeldian

    Las că-i bine. Nu trece zi fără ca USL să ne demonstreze că limitele prostiei sunt cu mult mai departe decât putem noi să ne imaginăm.  Problema reală e că actuala conducere PDL se cam ia la întrecere cu ei.

    Reply
  18. Yeba

    @Bleen, eu aş preciza pentru jurnaliştii pesedişti, pesediştii simpli şi alţi ghevarişti cool, că tot nu ştiu ei dacă Aldo Moro nu-i chiar ăla răul din Caracatiţa, că „procesul poporului” a fost ăla închipuit de Brigăzi, constând din împuşcarea prin pătură, nu a fost un proces, chiar şi „al poporului”.

    Reply
  19. Yeba

    @Bleen, eu aş preciza pentru jurnaliştii pesedişt,i pesediştii simpli şi alţi ghevarişti cool, că tot nu ştiu ei dacă Aldo Moro nu-i chiar ăla răul din Caracatiţa, că „procesul poporului” a fost ăla închipuit de Brigăzi, constând din împuşcarea prin pătură, nu a fost un proces, chiar şi „al poporului”.  

    Reply
  20. dragos paul

    E o reactie de bun simt, Bleen.
    Bine ca reactioneaza cineva.
    Inteleg ca PDL a externalizat catre Blogary departamentul de comunicare, unitatea de analiza si strategie si celula de reactie rapida. Cel putin de la distanta asa se vede.
     

    Reply
  21. SmarandaNistor

    Agresivitate mahalagească, patentată de Victor Ponta și emulată spornic de Crin Antonescu. Sau invers.

    Reply
  22. MihaiDPopescu

    … Nu numai că nu-l vor da afară din Parlament – dar (cu Şova de mână) îl vor trimite în pelerinaj prin Germania, de pildă, să vadă pe unde s-au peregrinatără „gardiştii” de frunte, în urma ribeliunei legionare… 

    Reply
    1. MihaiDPopescu

       @Bleen  Cre’ că deja tre’ să ne organizăm singuri… Pentru ca să dăm o reacţie –să nu zic direct reacţiune…

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *