Întîlnirea de la Hotel Caro

Sau cel puţin aşa va rămîne în manualele de istorie :-). Astăzi a avut loc prima întîlnire a aderenţilor Blogary din Bucureşti, la Hotelul Caro. Ne-am prezentat, ne-am cunoscut atît cît te poţi cunoaşte în trei ore şi am discutat principalele teme ale Asociaţiei Blogary, reforma sistemului electoral, cartea roşie a populismului şi promovarea dreptei autentice la guvernare. Urmează o nouă întîlnire în Bucureşti, peste două săptămîni (aveţi răbdare, ajungem şi în restul ţării). Pînă atunci, în aceste două săptămîni vom coborî la următorul nivel de detaliere a celor trei teme şi vom stabili felul în care poate contribui fiecare dintre noi la punerea lor în practică. Noi le-am numit obiective deşi mai degrabă le-am putea numi modalităţi prin care să atingem obiectivul ultim, reforma clasei politice, pornită de la dreapta.

Facebook Comments

17 Comments Întîlnirea de la Hotel Caro

  1. estu

    In general ar fi bine de recitit articolul lui Bleen, "Un nou partid".

    E efectiv o remarcabila mostra de realism,abordare coerenta si analiza.

    Daca e de construit ceva , asa se pune o fundatie, nu cautand nirvana si puritatea ingerilor(doar ingerii de dreapta, normal).

    Cu cineva care gandeste ca Bleen ma pot asocia, cu cineva care gandeste ca FC… mai bine fiecare cu viitorul lui si cat mai paralel cu putinta.

    Reply
  2. estu

    vazui pe zubeldian.ro cum e infierat Basescu cu manie proletara, ca nu pricepe fenomenu' si se da cu coruptii!

    vazui in acelasi articol ca viitorul e reprezentat de alde Florin Cojocaru in timp ce restu' e trecutu' odios.

    si vazand in general cum gandeste domnul FC pai pot sa spun ca viitorul suna cam rau. Bine insa ca totul se intampla in lumea povestilor.

    Reply
  3. tucu

    @NikuElektricu

    Eu sunt fericit ca suntem bagati in seama. Pe bune. Principiul meu este ca orice sut in cur daca e dat cu convingere te obliga sa faci un pas inainte.

    Zilele astea e adevarat ca Bleen a incercat sa devina un om politic serios dar daca te uiti atent la el ai sa vezi ca nu si a pierdut rezerva uriasa si de umor.

    De fapt revolta lui Bleen (ca si a mea ) era ca RL il infiereaza (proletar ) pe neica nimeni ala din PDL pe motiv ca e bogat nu ca e pungas (cred ca daca se scremeau un pic puteau justifica calificativul)

    Grozav imi plac ziarele, televiziunile, blogurile care infiereaza cu convingere (serios si responsabuil nu ca adunatura asta de mistocari de pe Blogary) .Imi aduc aminte de tineretea mea cind il ascultam cu sfintenie pe tov Iliescu si dormeam sub pat ispaimintat de dusmanul de clasa. .

    Reply
  4. nikuelektriku

    bre, tucule,

    vezi c'am altele 'naintea voastra care m'ar putea determina sa mor de grija lor (o aretereoscleroza? f'un diabet?)…

    daca mi'atz fi la fel de indiferentzi ca uslashii nu m'ar fute grija de voi, zau!

    si'm pare rau ca'l pierd pe bliiin (cel mai mare comediograf al zilelor noastre, fara mishto – sau "la shto") care devine pe zi ce trece "un nesarat" (si "politruc" pe deasupra!)

    Reply
  5. Bleen

    Ce mai scriu consultanţii PSD în analizele lor:

    "Si il va face sa caute partidele care chiar dau dovada de schimbare si innoire. Or, pentru moment, acestea sunt doar cele care formeaza USL."

    Reply
  6. tibi

    "… vom stabili felul în care poate contribui fiecare dintre noi la punerea lor în practică."

    Unul din "feluri " ar putea sa fie organizarea de catre acest site a unui concurs de propuneri de idei? Concurenta poate face minuni.

    Premiile concursului ar putea consta in asumarea propunerilor castigatoare de catre AB si includerea lor in "… obiectivul ultim, reforma clasei politice, pornită de la dreapta."

    Eventual un sondaj pentru stabilirea juriului si pentru stabilirea regulilor concursului.

    Reply
  7. arletty

    aloo ?! aici provincia ! pe cind descalecarea ???

    A propos de teme/subteme, etc. – amintiti-va ca brainstorming-ul poate functiona si pe net !

    Reply
  8. anarchix

    @ gia

    pe skype.

    ca tot veni vorba, nu e o idee rea ca de fiecare data cand va intalniti sa faceti live streaming. Netul e ieftin ca braga in RO, la o adica.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *