Lay-out Madame Blogary

Care lay out credeţi că e mai bun?

Vezi rezultatul votului

Loading ... Loading ...
Facebook Comments

35 Comments Lay-out Madame Blogary

  1. Blogalistan

    Bibicule! Am inceput sa cred ca problema e la al meu Safari/Firefox/Opera/Ie etc etc… in final m-am resemnat.
    Cata vreme nu se schimba si orientarea "politica", e bine!

    "Lay out schimbat des,
    Cheia marelui succes!"

    Reply
  2. Nemo

    ala de dinainte ma scotea din sarite.

    oricum, cunoscand-ul pe bleen(de cativa ani buni 😀 ) nu crez sa reziste prea multa nici tema asta[daca iese castigatoare..].

    Reply
    1. Bleen

      Deocamdată. Sper să găsim o soluţie ca membrii asociaţiei şi comentatorii frecvenţi, cu activitate, să nu treacă prin moderare. Deocamdată aştept să se termine importul tuturor comentariilor (a ajuns la 10 000 din 51 000) şi după aia vedem cam ce soluţie găsim cu moderarea comentariilor.

      Reply
    1. Dragos

      asa e, toata lumea avea servici, Petromu era al poporului, Hidroelectrica baga toata apa in economia nationala, Ceausescu o fi fost el cum fost, da patriotismul nu i-l contesta nimeni….

      Reply
  3. Măuzes

    Haidi bre, că nu arată chiar aşa de rău. Acum cîţiva ani nu găseai neam vreun soft cu opţiune de română. Găseai rusă, poloneză, sîrbă, maghiară, rwandeză, namibică, botswaneză. Dar română nu.

    Reply
  4. Hongse

    Eu pot să "introduc textul chiar acolo" dar doar ca "invitat". Mi-am făcut cont pe intensedebate.com data trecută, ba chiar mi-am adus aminte şi parola şi mă login pe intensedebate.com binemersi. Da nema puterinţă să anunţ blogary.ro de chestia asta.

    Văd că şi bookface ar merge.

    Reply
  5. Gupi

    "Introduceţi textul chiar aici!
    Comentează ca Invitat sau autentificaţi-vă:"

    Băi oameni buni,
    ori ne tragem de nasturi cu Madame, ori suntem jentilomi, da' nu le amestecăm!

    Reply
  6. neax

    Cu memoria e simplu: baţi în goaglă câteva cuvinte cheie + blogary şi-ţi apare orice articol care te interesează. Iar dacă nu poţi screme câteva cuvinte cheie, înseamnă că nu te interesează.

    Şi arăta într-adevăr nasol ăla dinaninte, mai ales când îl puneai în geam pe Crăciun, arăta de parcă murise şi voiai să-l fentezi pe poştaş să mai lase o pensie.

    Reply
  7. Bleen

    Importul comentariilor de pe wordpress pe intensedebate va dura mult mai mult decît am crezut (cîteva zile, cred). Sînt aproape 51 000 de comentarii pe Blogary. Oricum, se poate comenta fără probleme. Doar că pînă la finalizarea importului comentariile de la articolele anterioare nu vor apărea. Ele există în baza de date, nu s-au pierdut.

    Pentur a comenta acum vă puteţi loga cu contul de Facebook, de Twitter, de Intensedebate, de wordpress.com, open id sau, clasic, cu nick şi mail.

    Reply
    1. Bleen

      Silder-ul avea rost de memorie (asta e marea problemă a blogului: nu are memorie, deşi e un fel de jurnal). Sînt articole bune care poate trec neobservate.

      Lay-out-ul ăsta arată mult mai bine (şi e gratis, n-am dat bani pe el). Celălalt nu arată la fel de bine şi stă mai prost la utilitate şi user friendly şi a costat şi bani, dar are o mare calitate: poate readuce în atenţie articole bune din trecut.

      Reply
      1. Tuxx

        Apropo de utilitate: butonul de "Donate" e ascuns pentru a nu rani sensibilitatea intelectualilor rataciti pe aici?

        Reply
            1. Bleen

              Butonul se futu. Probabil rămîne unde e acuma. Sau îl pun la vedere. Depinde de voinţa Domnului şi de cunoştinţele mele de php.

            2. Florina

              vezi dacă smintişi butonu'? se rătăciră donaţiile prin bestiar. uite ce-am găsit în spam:

              golf tv live
              Submitted on 2012/02/27 at 3:55 pm
              I want donate this site, how can I do that?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *