Precizari si scuze

O să încep prin a-mi cere scuze pentru comentariile privind sinuciderea la care am asistat pe peronul gării din Predeal. Am scris comentariile respective de pe telefonul mobil, la cîteva minute de la întîmplare, fiind încă sub şocul celor întîmplate. Nu e o scuză, e doar o circumstanţă.

Cel care s-a sinucis era la vreo doi-trei metri în stînga mea, pe peron. Cînd trenul mai avea cîţiva metri să ajungă în dreptul nostru, omul a sărit pe şină (eu am crezut că vrea să traverseze), s-a aşezat în genunchi şi a pus capul pe şină. Nu a trecut mai mult de o secundă sau două între momentul în care a coborît de pe peron pe şină şi momentul în care a trecut trenul peste el. Prea puţin pentru cineva de pe peron să reacţioneze, prea puţin chiar şi pentru mecanicul de locomotivă să pună frînă. Singura reacţie pe care am mai avut-o a fost aceea de a-i pune prietenei mele să nu se uite la scenă. Am mai stat o oră în gară, aşteptînd să plece trenul (trenul în faţa căruia s-a aruncat omul respectiv era trenul de Bucureşti, cel pe care îl aşteptam noi).

Regret reacţia mea de atunci, regret limbajul pe care l-am folosit şi regret faptul că am postat acele comentarii. Repet, a fost o reacţie la cald, primul comentariu fiind scris la cîteva  minute de la întîmplare.

Sînt împotriva sinuciderii ca soluţie, cu atît mai mult cu cît am avut un asemenea caz în familie. Comentariile respective reprezintă reacţia mea la cald şi expresia revoltei mele faţă de gestul sinuciderii. Evident că sînt reacţii exagerate, într-un limbaj incalificabil şi pentru acest lucru îmi cer scuze-

Facebook Comments

66 Comments Precizari si scuze

  1. Redacţiunea

    Nu vă mai certaţi că se supără aia mică pe noi, pe voi. Şi e ziua ei, sărăcuţa. Postare nouă, vorba fratelui Pătrăşconiu. Intraţi şi uraţi-i la mulţi ani.

  2. nedormitul

    @huitzilopochtplm

    ce-ai vrea să-i facă? un mausoleu?

    aveți niște propuneri care mai de care mai năstrușnice, ca să nu zic tîmpite. cînd nu știu ce miliardar neamț s-a sinucis, a făcut statul german ceva pentru el? nope! și ăla era hărțuit de creditori. era dator. cu mînuța lui s-a băgat în datorii. sau toți ăia care își pierd și lenjeria soacrii la jocurile de noroc, trebuie să facă statul ceva pentru ei? aloou! băgați-vă mințile-n capete.

    pentru necunoscători, parchetul şi poliția se ocupă de situațiile astea, nu ministerul muncii.

  3. alex

    Cine isi cere scuze, ca eu cetatean al Romaniei, nu pot sa urmaresc un post de stiri, pt ca nu ma informeaza, ci dimpotriva deformeaza incontinuu realitatea cotidiana? Cine isi cere scuze ca tinerii nu mai au un model de comunicare normala, ci vad seara de seara ciutaci si cretzulesti si tipi ce fac spagatul si amalgameaza cuvintele inca sa sune mishto, calcand in picioare specialisti si profesionisti, ca sa-i faca placere mogulului si pt ca sunt platiti sa o faca, cu bani multi. Poate din banii securitatii sau ai depunatorilor FNI. Lista ar putea continua… Eu nu cred ca Bleen trebuia sa-si ceara scuze.

  4. Amelia

    @galeata…

    la un astel de raspuns nu pot decat sa adaug: q.e.d. (ma refer la ultima parte a comentariului meu anterior)

  5. Galeata cu pixeli

    @Florina:

    al meu nu e. Nu stiu sa va fi gresit cu ceva. La cad, la rece, la fierbinte, putin pimporta. Nu era mai simplu sa te duci acasa si sa stai cu un amic sau doi sa injuri sinucigasii? Fireste ca da. Da' nu, Mirel a vrut sa stie toata lumea ce-a patit el. Pe mine m-a deranjat cel mai mult o vorba a lui: ca bietul individ "-ia stricat vacanta". De parca ala avea vreun habar de vacanta lui Mirel.

  6. Huitzilopochtli

    Nu stiu cum dracu a ajuns cuvantul "asumare" in limba romana dar ceea ce folosim noi zi de zi pare a fi un omonim care inseamna cu totul si cu totul altceva probabil "asa si!? care-i problema?".

    Va aduceti aminte cand Crin Antonescu numea un imbecil organic intr-unul din posturile cheie ale BNR? La protestele comunitatii academice (printre altele) omul a zis ca e o greseala pe care si-o asuma. Asa si? Suna a bobina agatata si film neterminat. Am gresit si imi dau demisia, am gresit si voi cere comunitatii economice sa-mi nominalizeze 3 oameni pe care ii voi numi in functii cheie pentru a-mi spala tampenia, am gresit plec la manastire stop.

    La fel si cu Axinte. Am gresit, imi pare rau puncte de suspensie. Pai tata, un hotline pentru sinucigasi, o ancheta la locul de munca al omului, avea credite era hartuit de banca voi verifica personal, il munceau in multinationale peste ce prevede codul muncii, avem atributii de control, picase bacul a doua oara ma duc la Funeriu, il violasera vecinii de palier si nu mai suporta rusinea alo Igas i-auzi tata.

    Sau mult mai simplu o demisie. Am gresit e momentul sa plec. Nu de alta dar pe masura ce trece timpul Severin pare din ce in ce mai uman.

  7. nedormitul

    deci, dacă a fost prost, nu a fost cînd a zis ce-a zis pe blog, ci cînd a stat o oră la povești cu idioții ăia.

    iertat să-mi fie, cînd stai o oră de vorbă cu crețuleasca și drăgoteasca, nu poți să le spui decît că "regret fapta comisă și declar că am fost revoltat, eram sub influența momentului" – asta încontinuu, timp de o oră, indiferent de întrebare.

  8. Amelia

    @galeata cu …whatever

    Atitudinea unuia care in baza unui singur comentariu poate sa declare ritos despre M. Neamtu ca este "uman, o secatura" este incalificabila si nu este cu nimic mai prejos cu decat a pseudojurnalistilor incriminati.

    Si n-am inteles de unde ai dedus ca "aici zace o adunatura care isi imagineaza ca orice roman care nu castiga minim 1000 de euro pe luna, e o lepra care-si merita soarta, oricare ar fi ea"?

    Iti reamintesc vorba cu paiul si barna…

    In rest, sa ne fereasca Dumnezeu de oameni atostiutori si fara dileme!

  9. Pioneer Bănicioiu

    Haidi doamnelor şi domnilor, vă mai certaţi mult?

    Lucrurile sunt simple. Bleen a făcut-o de oaie, însă nu foarte de oaie. Lăzăroa l-a notat în carneţelul de păcate şi iertăciuni şi viaţa merge înainte, bă mustaţă!, vorba Regelui (pentru profani, e vorba de unicul nostru Rege, Gicuţă din Săcele) Dragă şi stimată comisie, s-a constatat cu acest prllej că Bleen este degrabă vărsătoriu de vorbe de sfadă şi imprecaţie. N-ar fi grav, dacă Bleen nu ar fi consilier de ministru. Însă e. Probabil Bleen şi-a învăţat lesonul (sperăm).

  10. estu

    Galeata cu pixeli a inteles tot si, in spirit crestinesc, a decretat ca aici e o adunatura care isi imagineaza ca orice roman care nu castiga minim 1000 de euro pe luna, e o lepra care-si merita soarta iar Mirele, in particular, e o secatura.

    daca galeata e persona publica (si la cat s-a discutat de ea la alegeri cred ca este) eu as spune sa se abtina, ca o suna aia de la irealitatea in curand si o sa o critice ptr excesele de limbaj.

    Apropo, Mirele nu castiga 1000 de euro ci mai putin.

  11. poweraxxel

    PS: reactia "la cald" de la RTV a fost firava, plapanda. Subiectul "sinuciderilor" trezeste romanilor un interes urias. Interventia pe sticla era un bun moment de a lansa o dezbatere interesanta. Te-ai rezumat la o interventie firava, spasita … Vezi mai Batman ca nu e ca in filme?

    1. Florina

      @Găleata cu pixeli

      deci, să mai lămurim ceva. Mirel era acolo, nu la cald, la fierbinte, chiar. dar aici, la rece, eram cel puţin eu în momentul cînd au început să apară comentariile lui. ştii ce uşor mi-ar fi fost să le şterg pînă să apuce să le vadă cineva? nimic din toată nebunia asta n-ar fi existat. ei bine, n-am făcut-o. nu ascundem sub preş. nu sîntem ipocriţi. nu l-a mîngîiat nici unul dintre noi pe creştet nici atunci şi nici după. a zis, a recunoscut, şi-a cerut scuze. deci, cum e cu cîrdăşia? şi al cui e acum rîndul să-şi ceară scuze?

  12. Yeba

    @nedo, lasă-i, domnule, să-l învârtă.

    Mai întâi, nu e rana lor. Mai apoi, iadul e pavat cu intenţii bune.

    Îşi mai aerisesc instinctul pedagogic (ăia care n-au copii sunt frustraţi pe chestia asta by default, ăia care au sunt frustraţi fiindcă dacă se manifestă ca pe aici li se dă cu flit). Plus că îşi mai „vent the feelings” că de ce nu reuşeşte dreapta să-şi adune energiile (d-aia, fiindcă e bleen nervos, nu fiindcă picăm noi înşine în cursele cele mai joase), iar drăgoteştile îşi văd confirmată influenţa şi creţuleştile, competenţa şi caracterul.

    Deci e o postare terapeutică.

  13. bazel09

    …Nu îl voi demite. A greşit, a învăţat lecţia, end of story”, a declarat Sebastian Lăzăroiu. Scurt şi la obiect…chiar dacă după părerea mea Mirel n-a greşit. Sinuciderea trebuie condamnată indiferent care au/ar fost/fi motivele.

    PS Grav a fost că m-aţi obligat să mă uit pe siteul Latrina 3 ca să revăd intervenţia lui Mirel de aseară …

  14. poweraxxel

    @ Bleen: sincer, intr-o anumita masura sunt de acord cu cele spuse de tine. Dar … spre diferenta de tine, ceea ce cred eu nu afecteaza prin ricoseu pe altcineva ca in cazul tau. Alaturarea in orice fel de actuala guvernare este ca mersul pe sarma urmarit de "gaite". Nu trebuie sa calci decat odata gresit … Pe de alta parte, ai reusit sa ii iei fata lui Basescu. Acum talibanii USL-isti din media nu mai pot spune ca Basescu este de vina pentru sinucidere.

  15. Galeata cu pixeli

    Pe mine m-ati convins. Aci zace o adunatura care isi imagineaza ca orice roman care nu castiga minim 1000 de euro pe luna, e o lepra care-si merita soarta, oricare ar fi ea. Mai ganditi-va, domnilor, oamenii nu-s toti la fel si nu ne-a scoborat din paradis.

    Cum am mai spus, inteleg prieteniile, loialitatea, dar cand ele devin subiective, dezastrul e acelasi. Nu e nicio diferenta intre cardasia baietilor destepti care-si tin spatele si cei care fac din amicitii si prietenii idolatrii vrednice de ras.

    M-a venit sa vomez cand am citit ca dl M Neamtu face din Mirel un "optimist al vietii". Teologic vorbind, bate campii, uman, e o secatura.

  16. nemo

    deh, e sange in apa si se invart rechinii. unii care nu comenteaza la subiectele "analitice", ci la doar de astea suculente. pareri cazone, fara dileme 🙂 .

    parerea mea e ca sunt de stanga 👿 , ca aia de dreapta sunt crestini si au o inteleg mai bine pe aia cu "iertarea".

  17. manwe

    hm – exprimarea este total nefericirta, revolta mi se pare total justificata. Nu gandul in sine a fost naspa, cat forma pe care a luat-o prin cuvintele care l-au imbracat.

    cred ca revolta este impotriva abandonului atunci cand e greu, impotriva spiritului mioritic. Precum si impotriva celor care, comod, trimit intamplarea intr-un "vai draga, auzi tu ce s-a intamplat – sa se sinucida asa! Saracul!". Da, unii oameni sunt bolnavi, da, unele nuante ne scapa.

    Greseala este ca revolta este indreptata impotriva omanilor si nu pentru oameni. Bleen – e bine ca te revolti, e rau ca te revolti impotriva oamenilor.

  18. Rosu

    @nedormitul: bine, eu inchei aici si ma retrag de pe subiect, care, sunt de acord, este deja mult prea intins.

  19. gupi

    Bai, in toata mizeria de aseara la rTV, ma asteptam de la deontologii din studio sa vina cu niste detalii: cine a fost nefericitul care s-a sinucis, cum îl chema, ce a pățit mecanicul de locomotivă, câteva păreri adunate de la ciocănarii de pe peron, iaca niste informatii colaterale, să pot pricepe contextul problemei și să iau singur decizia: îl taxez sau nu pe consilier!

    Altfel a ajuns doar (încă) o jalnică emisiune "recunoști că ești mistreț ?"

  20. Rosu

    Inca ceva:

    Daca ne facem icoane cu bleen, cu Lazaroiu, cu Basescu, etc. ajungem sa cadem in capcanele in care cad stangistii, mari iubitori de idoli progresisti… Eu il sustin pe bleen nu in ciuda incidentului ci pentru ceea ce gandeste cu mintea limpede.

    Oameni suntem cu totii, sa ne mai si ingaduim/iertam caderile si sa ne sprijinim in urcari.

  21. estu

    Pe langa o retinere in a scrie si vorbi fara autocenzura, Mirele trebuie sa manifeste si o abtinenta totala in ceea ce priveste posturile mitocanilor de la Hazanaua3 si irealitatea si tot neamul lor pseudojurnalistic.

    Daca a uitat cu cine are de-a face pai astia i-au adus aminte cu varf si indesat.

    Ii durea in cot de parerile lui Mirele, ei aveau treaba cu castigarea alegerilor de catre USL asa ca dadeau in Lazaroiu, in Basescu, in oricine li se opune.

    ia si invata, Mirele si, evident, nu uita, Darie!

  22. adriana

    Cita ipocrizie,cita minie proletara,rar mi-a fost dat sa vad atita fatarnicie din partea unor vinduti notorii,cei care au comentat la Realitatea reactia ta in fata unei sinucideri.Acesti oamenii sa nu uite ca ei sint criminalii care pentru bani distrug si omoara generatii de copii care vor fi obligati poate sa traieasca multi ani de acum sub un recim Ponta-Antonescu. Nu stiu cum ii vedeti voi pe acesti doi demagogi,dar de la mine de aici din Suedia nu se vede bine de loc. Acesti jurnalisti de la Realitatea si Antene au manipulat si manipuleaza poporul pentru a iesi in strada,pentru a isca un razboi civil,pentru al omori pe PRESEDINTELE TARII,pentru ai linsa pe cei de la PDL,sau pe cei care le mai sint aliati.Singurul motiv pentru care fac acest lucru este frica ca cei care ii platesc vor ajunge acolo unde le este locul, la inchisoare.Moralitatea lor si dragostea de cei nevoiasi este o fatarnicie.Tot respectul meu pentru dvs.si spor la munca alaturi de Sebastian Lazaroiu. Adriana

  23. Galeata cu pixeli

    Atunci ar trebui sa pricepi ca miza e prea mare ca sa ne rupem in figuri de insi cinici si fortzosi. S-a batut ani de zile apa in piua ca PDL are o problema de comunicare, chiar pe Blogary, si taman un corifeu al platformei da cu mucii cum n-a mai dat decat Basescu cu individa aia pe care a facut=o " tiganca imputita". Mirel nu s-a /revoltat/ impotriva sinucigasilos. ci pur si simplu l-a injurat rostind imprecatii "la cald" pasamite, fara sa aiba habar care-s motivele omului. Sa nu ne ascundem dupa deget. Mirel a vorbit fara masura….si asta e adevarul.

  24. Rosu

    @nicole: mie nu mi se pare legitim ca cineva sa il certe pe Bleen pentru ceva ce este la urma urmei o reactie emotionala. Pentru ce anume trebuie sa il certi?

    Pentru ca a fost dur, cinic, a exagerat? Bun, atunci hai sa vedem pe cine a afectat reactia lui? De ce ne tot ascundem dupa degete si preferam sa certam pe cel care striga "rahat!" dar cautam circumstante atenuante pentru cel care produce rahatul…

    Bun, omul regreta tonul si exagerarile. Pentru mine e mai mult decat de ajuns.

    Inca ceva: Bleen o fi un bun emitator de judecati pe dreapta, dar nu cred ca trebuie sa ii cladim piedestal de pontif. Eu unul pot discerne intre parerile lui despre impozite, politici sociale si reactiile temperamentale, ingaduindu-i omului sa fie om.

    Consider ca reactia lui a fost exagerata prin prisma invataturii crestinesti care promoveaza cumpatarea. Dar a-l judeca acuma ca pe un pungas nu mi se pare o abordare crestineasca.

    Gestul lui de azi este unul normal si decent, cred eu ca e si suficient.

  25. ina eyre

    Excelent raspunsul dat de Lazaroiu pe HotNews. Transant si barbatesc.

    Sa nu mai aud de comparatii de genul Lazaroiu e al doilea Basescu. Lazaroiu e doar Lazaroiu si e unic.

    @Cornelius, cind mentionezi Germania, demisia, tu te referi la un caz similar? Spune-l, ca sa comparam si sa mai vedem si noi cum o agentie germana de stiri publica miseleste asa ceva si niste posturi de televiziune germane linseaza personajul.

  26. Pioneer Bănicioiu

    Bleen, eşti cel mai bun! Ţine-o tot aşa!

    Eram azi pe stradă şi un porumbel mai zevzec se plimba bezmetic pe carosabil. Un taxiu pune frână şi îl fereşte în ultima secundă. Eu: "Ce dobitoc!", cu referire la porumbel, nu la taximetrist, care e erou' meu pe o săptămână întreagă! Abea după aia m-am gândit la Bleen şi l-am înţeles. L-am făcut dobitoc pe bietu' porumbel dar am făcut-o fiindcă mi se rupea inima să moară din prostie, ameţeală şi căscare guguştiucă. Am făcut-o din dragoste de aproapele meu, carevasăzică, deşi am folosit un limbaj necorespunzător faţă de aproapele meu guguştiuc. Aşa să ne ajute Dumnezeu.

    În rest, repet, frecaţi-i ridichea. Dacă nu suportă un frecaj de ridike, să stea acasă, să nu se mai bage în politică şi d-astea.

  27. nicole

    @nedormitul: daca ai probleme cu capul, eu zic sa-ti iei mai intai medicamentele si abia apoi sa scrii pe blog.

    @tucu: tu cred ca ai probleme chiar grave. La tine nu e vorba numai de calmante.

    Ce am avut de spus am spus. Nu ma impresioneaza defel cei care posteaza ca @tucu. In consecinta, din acest moment, revarsati-va pe blog, ca n-am sa mai comentez aceasta postare. Numai incercati sa nu va mai faceti de ras mai mult decat ar fi oportun intr-o rubrica de umor. Nu de alta, dar compromiteti, poate, teme importante, inclusiv viitoare, care nu sunt deloc rubrici umoristice.

  28. nemo

    intr-adevar. isi cere omul scuze si tot degeaba. in plus, a trebuit sa indure si umilirea aia publica de la TV.

    hai, postare noua :mrgreen:

  29. teodora f.

    M-am pus aseara pe la vreo unu in pat, zappez si gasesc realitatea tv, subiectul cu pricina. Imi pare rau dar nu gasesc articolul Dvs. integral si nici nu mai am timp sa il caut, am citit doar spicuirile date de realitatea.net. Ca si azi-noapte, cand nu citisem deloc, doar v-am auzit in interventia telefonica, va dau dreptate. A fost reactia " la cald" a unui om socat de ceea ce s-a petrecut in fata lui si a iubitei lui si atat. E OK si ca v-ati cerut scuze, dar e dreptul Dvs. sa aveti o parere despre orice, la fel cum si cei de la Realitatea au si si-o exprima in cele mai dezagreabile feluri cu putinta, mai ales madam Dragotescu. Am sa va urmaresc si in continuare si imi pare bine ca v-am gasit blogul. In mine aveti deocamdata un sustinator.

  30. nedormitul

    băi, și-a pus cenușă în cap, dar tot nu vă ajunge. nu înțeleg plăcerile ăstea de țațe nesătule cînd e vorba să-i frecați ridichea omului. a greșit, a recunoscut, ce mai vreți?

  31. tucu

    Mi se intoarce stomacul pe dos.

    Ajunge ca Bleen sa refuze minciuna cotidiana referitoare la grija pentru oropsiti, mila fata de saraci si defavorizati, respectul in fata mortii, si se gasesc zeci de oameni de bine care in bunatatea si intelepciunea lor nemarginita il trag de urechi.

    Este absolut aiuritore grija si blindetea cu care i se dau lectii de mila crestina,i se atrage atentia ca de cind a devenit functionar la stat trebue sa nu mai scuipe pe strada, sa nu mai ciupeasca dame de cur ca lumea e sensibila .

    Ma ingrozesc gindindu ma ca toata gasca asta isi educa copii sa se comporte cu dubla masura ca asa da bine, ca trebue sa se spele pe miini ca ne vede lumea si ca trebue sa ne ducem la biserica ca altfel ne pedepseste Dumnezeu.

    Lasati dracului morala asta cu parfum de smecherie dimboviteana si daca nu va place personajul Bleen spuneti o direct nu cu iz de slujba de iertare a pacatelor.

  32. cornelius

    Alba ca Zapada e moarta, mai precis s-a sinucis. Bleen, aia care si-a pus capul pe sina si a deranjat-o asa tare pe prietena ta, sa stii ca era AcZ in travesti. Macar sa organizati o inmormantare frumoasa. Si fara REBU, da?

  33. ANG.C.

    Lasa Bleen ca trece ,nimeni nu-i perfect…;si apoi chiar te-a lovit viata sa fii martor la asa o scena… .Fii sanatos si ai grija de Alba ca Zapada.

  34. Barengott

    Mai Bleeen, tu ai facut/faci ceva pe la serviciu in neregula (adica impotriva sistemului) de te-au luat baietii la rost. Si doar atata au gasit pana acum? Mult rea putin …

  35. Cei Şapte Spamurai

    EVZ: Sebastian lăzăroiu a sărit în apărarea consilierului său personal Mirel Axinte. Ministrul s-a arătat deranjat de linșajul mediatic la care a fost supus consilierul său de "un popă politician cu sutană de securist" și de "o haită de hiene plătite de PSD să mintă în fiecare seară la tv".

  36. nick_d

    Evz, tocmai au dat un citat din comentariu pe care l-ai facut nu stiu unde. Eu zic ca n-ai gresit cu nimic.

  37. nicole

    @Bleen: M-as fi asteptat sa postezi asta mai repede decat la o saptamana distanta. De asemenea, poate isi vor cere scuze si unii dintre comentatorii care te-au pieptanat pe cap, fiind de acord cu tine. N-am vazut porcaria de la RTV, la ei ma astept la orice. La tine, insa, nu. Nu esti singur pe lume, ai ales sa fii generator de curente, idei, intr-o lupta care nu e usoara deloc. Asta, pe langa faptul ca ocupi un post guvernamental pentru care multi dintre noi ne-am bucurat si fata de care ai raspunderi foarte mari. De aceea, ar trebui sa meditezi indelung, pana la urma, ce ne invata crestinismul, iar nu o seama de cuvinte care nu are nimic a face cu el.

    @ Unor sofisti care se joaca pe-aici cu vorbele: ma intreb cati dintre voi au habar ce ne spune credinta crestina in legatura cu subiectul sinuciderii si universului care o insoteste, si ce rol au de jucat credinciosii fata de oamenii aflati intr-o asemenea cadere in pacat. Folositi, in general, mai putin cuvintele si mai mult OMENIA. Nu va mai aflati in treaba.

    ATAT am avut de spus.

  38. cornelius

    Mi se pare cam ciudat ca nu citesc absolut nimic despre o demisie deja aprobata. Inchipuiti-va asta in Germania. Hmmm…

  39. ankaS

    Ai gestionat prost situatia!

    Nu mai esti un simplu blogger, ai o functie publica! Mai mult, poti fi folosit ca unealta impotriva lui Lazaroiu.

    Ai dreptul la opinii personale, dar e foarte important cum le comunici. Am vazut de nenumarate ori scris aici faptul ca PDL are o problema de imagine si cat de prost isi transmite mesajele.

    Si cu toate astea ai facut o greseala atat de usor de evitat.

    1. Florina

      măi, să fie! magistraţii ÎCCJ au dat azi publicităţii motivaţia pentru care Felix a fost declarat colaborator al securităţii, iar asta aflu de pe realitatea.net că pe hotnews nu-i o vorbuliţă despre subiect.

  40. Albă ca Zăpada

    Lăsaţi prostiile. Astăzi se face un an de la naşterea Albei ca Zăpada. Sau Alba ca Zăpezii. Astăzi, 30 august, se face un an de la naşterea Albă ca Zăpada, forma de dativ-genitiv.

    Pe 30 august 2010 actualul şef al odiosului dictator şi sinistra sa soţie scria articolul "2012. Scufiţa Roşie, Moş Crăciun, Fetiţa cu chibrituri? Sau Albă ca Zăpada?"

    Pot să dau link, iubite Nedormit? Pooot?

    http://www.blogary.ro/2010/08/2012-scufita-rosie-

  41. cornelius

    Degeaba, deja ai produs raul. Sper ca ti-ai dat seama macar acum ca nu tu ai emis tampeniile, ci "consilierul lui Lazaroiu". De acum Lazaroiu va fi bombardat non-stop pe tema "cinismului" lui si a tuturor colaboratorilor lui in vecii vecilor amin.

    Mai aveti acolo consilieri din astia? Ca sa stim la ce sa ne asteptam…

  42. Galeata cu pixeli

    Mirel, din pacate ai comis-o. Scuzele si circumstantele sunt cat se poate de ok pentru noi. Problema e ca ai uitat unde esti si ce esti acum. Palaria luata a fost cam mare pentru tine. Rebel si slobod la gura poti fi doar in anumite circumstante, pe banii tai adica. Nu si cand devii un om al cetatii.

    Cand devii un om al cetatii, trebuie sa stii ca fiece individ conteaza, sau asa ar trebui sa fie.

  43. Turnofftheglory

    Azi ai devenit politic. 😀

    Asta cere eticheta sa iti pui cenusa in cap azi. Dar sincer trebuia sa taci, sa lasi tot mecanismul sa urle, sa pedaleze pe subiect pana numai aveau ulei. sa iesi retinut, necontrolat de un moderator, in nici un caz telefonic.

    Ti-ai sifonat brandul si nu meritai asta.

  44. andrei

    De data asta te inteleg perfect si iti ofer suportul meu. Din pacate, mai mult decit a-mi exprima opinia aici nu pot face. Scuzele pe care le prezinti sint mult mai mult decit era necesar, dar arata, dupa parerea mea, tarie de caracter, putere de a asuma o greseala. Sper ca asta sa fie norma si nu exceptia, macar in cazul tau.

  45. Doina

    Ok Bleen nu uita ca sunt prima care iti accepta scuzele ( sa ma notezi in evidentele tale ).

    Dar cu asta nu ai rezolvat problema esentiala. Si anume faptul ca esti total insensibil la sinuciderile in direct practicate de ani de zile de deontologii de la RTV si ANTENE . Ei saracii se sinucid zilnic de atata timp si nu-ti provoca nici macar atata recatie ca si cea din gara ? Ei nu merita atentia noastra ?

  46. Dragos

    Daca tot suntem la capitolul "Iarta-ma – Din Dragoste – Lacrimi ptr. mama":

    imi cer eu scuze pentru escrocul ala de Vintu ce a lasat mii de batrani fara banii de cosciug, lumanari, coliva, cai mascati, pantofi de lac si bocitoare pentru a plati niste slugi ticaloase gen Dragoteasca, Striblea, Razvan Dumitrescu, Oana Stancu, Adrian Ursu, Cretuleasca, Hurezeanu, Dinescu, Tanase, Oana Stanciulescu, Ciuvica…

    imi cer scuze in numele securistilor si turnatorilor securisti gen Dan Voiculescu pentru tupeul lor de a incasa pensii nesimtite de la supravietuitorii si urmasii supravietuitorilor Securitatii. Si pentru ca sunt liberi. Si pentru ca le-au supravietuit victimelor lor.

    imi cer scuze in numele lui Ciutacu pentru ca exist.

    nu in ultimul rand, imi cer scuze in numele lui Dumnezeu pentru erorile pe care le-a facut creand oratanii ca cele descrise mai sus.

Comments are closed.