Regulament Madame Blogary

Opiniile din comentarii şi articole aparţin autorilor acestora, nu reprezintă opinia Madame Blogary şi nu sînt susţinute implicit de aceasta iar moderatorii, administratorii şi proprietarii site-ului Madame Blogary nu pot fi făcuţi responsabili în niciun fel pentru aceste opinii.

Primul comentariu al fiecărui utilizator trebuie aprobat de către un administrator. După aprobarea primului comentariu, utilizatorul poate comenta liber, fără moderare, cu excepţia cazului în care nu respectă prezentul regulament şi administratorii blogului decid moderarea comentariilor sau banarea comentatorului.

Sînt interzise:

  1. Atacul la persoană, instigarea la violenţă, intoleranţă, replicile antisemite sau rasiste, limbajul vulgar sau obscen, comportamentul abuziv şi ofensator, ameninţările sau hărţuirea celorlalţi participanţi la discuţie, indiferent dacă acest lucru se întîmplă în comentarii sau prin intermediul utilizării anumitor nickname-uri.
  2. Flooding-ul – postarea aceluiaşi mesaj la mai multe articole sau la acelaşi articol.
  3. Postările care nu au legătură cu subiectul de discuţie (“off topic-ul”).
  4. Spam-ul, postarea de link-uri externe fără a avea o relevanţă clară şi evidentă cu subiectul de discuţie.
  5. Postarea de mesaje publicitare.
  6. Utilizarea proxy-urilor şi a adreselor de email false.

Recomandări:

  1. Nu postaţi doar de dragul de a posta. Postaţi doar dacă aveţi de spus ceva relevant la subiectul tratat de articolul la care doriţi să comentaţi.
  2. Citiţi articolul şi celelalte comentarii înainte de a posta.
  3. Nu folosiţi spaţiul dedicat comentariilor pentru a face sugestii autorilor sau administratorilor blogului, pentru a vă exprima laudele, nemulţumirile sau criticile faţă de autorii Blogary, faţă de blog, de forum sau faţă de Asociaţia Blogary. Pentru laude, nemulţumiri, critici sau sugestii există formularul de contact. Deasemenea, nu vă irosiţi energia şi nu folosiţi spaţiul dedicat comentariilor pentru a explica de ce vreţi să renunţaţi la a citi sau comenta pe blogul Madame Blogary. Aceasta este o alegere personală, fără relevanţă pentru ceilalţi.
  4. Pentru sugestii privind abordarea anumitor strategii, teme sau subiecte care vi se par interesante sau relevante folosiţi Forumul Blogary, nu spaţiul destinat comentării articolelor publicate pe blogul Madame Blogary.
  5. Membrii Asociaţiei Blogary sînt încurajaţi să folosească  intranetul pentru a discuta subiecte ce ţin de organizarea  sau funcţionarea Asociaţiei. Organizarea şi funcţionarea Asociaţiei nu pot deveni subiect de comentarii pe blog, cu excepţia cazului în care articolul la care se comentează tratează acest subiect.
Aceste reguli se aplică tuturor celor care postează articole sau comentarii pe blogul Madame Blogary, indiferent de poziţia lor relativ la blog (administratori, autori, moderatori) sau la poziţia lor în Asociaţia Blogary (membri ai Consiliului Director sau ai Adunării Generale).

Regulamentul intră în vigoare de astăzi şi îl găsiţi postat permanent aici.

Facebook Comments

6 Comments Regulament Madame Blogary

  1. victor L

    S-avem pardon si pentru intirziere si pentru obiectie: chiar si la Junimea se admitea "off topic-ul" sub deviza: anecdota primeaza.

    Reply
  2. para

    Banează-l pe eugen. Conform regulamentului, e o laudă la articol. Şi banează-mă şi pe mine, că mi-am permis să mă iau de eugen şi să dau sfaturi. 😛

    Reply
  3. Adrian Merfu

    Punctul 3 de la Recomandari arata ca cel sau cei ce au scris asa ceva sunt absolut nauci. Vorba unuia cu gat scurt si minte pe masura ce se potriveste perfect in gandire cu autorii acestor "recomandari": "Lasa-i domnule sa fiarba in suc propriu!"

    De cate ori, sau mai bine zis cate recomandari sau reguli am incalcat in aceasta postare?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *