Sever Voinescu: este un moment foarte delicat, presiunea străzii va creşte!

Exemplu de comunicare catastrofală (Sever Voinescu – purtător de cuvînt PDL)

PDL a cerut Guvermului să fie extrem de ferm în aplicarea legii în ceea ce priveşte reprimarea protestelor violente. (Foarte priceput la folosirea cuvintelor Sever Voinescu – reprimare e un termen perfect pentru context. Hai, toată media după mine, în cor, strigaţi: reprimare! reprimare! reprimare!)

Am luat foarte în serios semnalul pe care l-au dat oamenii în aceste zile, suntem deschişi şi vrem să iniţiem un dialog amplu cu societatea (Vreţi să cedăm? Vreţi să primiţi tot ceea ce doriţi? Ieşiţi în stradă! Asta e soluţia! Eram pregătiţi să cedăm, numai că aşteptam semnalul. Iar semnalul este ieşirea în stradă. Credem în ceea ce am făcut în ultimii ani? Nu prea.)

A aparut o crevasă între putere şi populaţie, între putere şi opoziţie. (O ce? Sper ca lumea să nu înţeleagă cravaşă…you know, reprimare, cravaşă… Putere de o parte, opoziţie şi populaţie de cealaltă parte. Aţi prins ideea?)

S-a luat în discuţie remanierea guvernamentală ca o ipoteză de lucru. (Ne-aţi speriat. Trebuia făcută o remaniere dar aveam nevoie de mişcări de o stradă ca s-o facem. Dacă la 8700 în stradă şi 3 zile de proteste e remaniere la 50 000 şi 2 săptămîni de proteste, ce să fie? ce să fie?)

E un moment foarte delicat, presiunea străzii este evidentă, probabil că ea va creşte în următoarele zile. (8700 de protestatari în toată ţara reprezintă într-adevăr un moment foarte delicat, acum e momentul! Se întîmplă lucruri mari! Nu simţiţi adrenalina? Hai, toată lumea! Alo! Să vină toată lumea în piaţă! Presiunea străzii e evidentă! Şi ea va creşte! Aţi prins ideea? Va creşte!)

Comunicatul integral: HOTNEWS

Facebook Comments

17 Comments Sever Voinescu: este un moment foarte delicat, presiunea străzii va creşte!

  1. Yeba

    @gabarelo, păi dacă nici pe chestii de-astea evidente n-am cădea de acord, chiar că n-am avea de ce să ne mai învârtim pe-aici, îți dai seama!

    Uite, adaug eu, care l-am auzit, că și ritmul vorbirii era lipsit de fermitate.

    Reply
  2. tucu

    @Mihai

    Cred ca avem idei extrem de diferite in raport cu termenul ""bun simt"".

    Probabil ca de aia unii il prefera pe Basescu sau Boc si altii pe Antonescu sau Ponta.

    PS Am scris special Basescu ca sa sari de cur in sus.Poate insa intr o zi vei afla ca

    lipsa ""bunelor maniere"' nu inseamna lipsa de bun simt. Daca nu vei afla nici o paguba. Te vei simti la fel de bine.

    Reply
  3. tucu

    Eu astept cu incredere iesirea la rampa a elitei comunicatorilor PDL-Ion Olteanu, Blaga,Costica (Canacheu),Falca,si stralucitorul Igas.

    Nu stiu de ce (probabil din cauza ramolismentului) dar de cite ori il vad pe actualul Sever Voinescu am senzatia ca vad un Crin vorbind potolit si corect romaneste.

    Ce frumoase erau vremurile cind isi cistiga piinea la Delema Veche.

    PS. Boc saracul este unul din putinii oameni politica care emana bun simt.Partea proasta este ca majoritatea romanilor nu sunt invatati cu asemenea miresme.

    Reply
  4. Merechene

    se pare ca pdl-ul n-a uitat cand Base le-a batut obrazul. acum il lasa sa se descurce singur. nu-si mai doresc nici sa castige alegerile, este clar.

    Reply
  5. Yeba

    Şi părea băiat cu carte…

    I-a văzut pe mikimauşi că aleargă şi i s-a trezit instinctul competitiv, ce mai contează că aleargă pentru trofeul Sunt un dobitoc. Şi în sporturile minţii tot frumuseţea competiţiei are valoare.

    Reply
  6. Dragos

    – decat un car de minte, mai bine un dram de noroc…cu usl-ul

    – la barza chioara (pdl) ii face Dumnezeu (?) cuib (usl)

    – prost ca pdl sa fii, noroc sa ai cu usl.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *