Lansarea iPhone (2007), prezentare de Steve Jobs (1955 – 2011)

PART I

PART II

Discursul lui Steve Jobs la Stanford (2005)

Facebook Comments

21 Comments Lansarea iPhone (2007), prezentare de Steve Jobs (1955 – 2011)

 1. Glook

  Am dat de partea aia cu iPhone care e 3 lucruri… in acelasi aparat. Chestia asta 3 in 1 e un marketing foarte folosit. La sampoane si la gelul de dus. Steve Jobs l-a readaptat la iChestii.

  Si daca Noua Republica – Blogary – ARSIT ar fi tot un fel de trilogie. O trilogie demna de iAlbaCaZapada?

  Reply
 2. jack spamtecătorul

  @ para

  vrei să spui din secunda ieşirii pe ţeavă, că nu se ştie la ce adresă nimereşti. poţi să rămîi fără IP, din prima! :))

  Reply
 3. Yeba

  Romanii (aia din Latium) erau oameni seriosi… Requiescat by Oscar Wilde era in manualul de engleza, la lecturi suplimentare, se "facea" la cerc.

  Reply
 4. Nea

  Bleen, ai pus cu un scop aceste clipuri?

  Ca să sugerezi cumva că avem nevoie de un om cu viziune, care ştie ce vor oamenii, ştie cum să creeze acele lucruri şi cum să comunice cu ei?

  Şi, eventual, care să fie pe moarte, deci pe care să nu-l intereseze decât efectele pe termen lung ale acţiunilor sale?

  Reply
 5. Florin Cojocariu

  A fost cu totul remarcabilă capacitatea lui simultană de a vedea lucrurile de la distanță, în esența lor, și de a se concentra maniacal pe fiecare detaliu al unui proiect. Icon-ul browserului Safari de pe iPhone a fost refăcut de zeci de ori, problema l-a preocupat săptămâni în șir. În același timp a înțeles în profunzime ce era în neregulă cu telefoanele "inteligente" de dinainte de iPhone și a putut pune în practică un plan aproape nebunesc de a elibera piața de sub dictatura operatorilor. (iPhone-ul nu e numai un produs revoluționar, a schimbat peste noapte un ecosistem foarte complicat) Abilitatea de a gândi "mare" și de a fi simultan obsedat de detalii îmi pare cu totul unică.

  Reply
 6. John Galt

  "Remembering that I'll be dead soon is the most important tool I've ever encountered to help me make the big choices in life. Because almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure – these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important. Remembering that you are going to die is the best way I know to avoid the trap of thinking you have something to lose. You are already naked. There is no reason not to follow your heart." Steve Jobs

  RIP Steve!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *