28 septembrie 2017

I. Deliruri.

  1. Orice credincios greșește. La ordinele FBI.

Când am fost prima dată arestat i se datorează ei, ar trebui să fiu supărat… dacă ar spune ea câte ordine i-a dat Traian Băsescu… Era clar că Băsescu îi dădea ordine, cine ştie ce o înjura când bea două-trei pahare de whisky noaptea! Acum primeşte ordine de la FBI… îi spune — şi ea trebuie să facă!”

(…)

Eu sunt prieten bun cu duhovnicul ei, are duhovnic, părintele Ciprian. Am zis, ca om, din spovedanie, ce fel de om e? A zis că e un om deosebit, mergea şi la Piatra Neamţ şi se spovedea, ţine toate posturile. Eu o iubesc pe Codruţa creştina, care se spovedeşte. Ca şef DNA, normal că mai face greşeli. E o femeie credincioasă! – flux24.ro

Gigi Becali, fost europarlamentar și membru în Parlamentul României.

      2. Era mai bine Geoană președinte.

Este și concluzia comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor din 2009. Că alegerile au fost furate și Geoană trebuia să fie președinte. Serviciile, în 2009, așadar, nu trebuia să-și fi făcut datoria și să-l aducă pe Popa, nu trebuia să-l fileze pe candidatul Geoană la Vîntu la spa, nu trebuia să facă nimic. Că de asta și iau bani, să nu facă nimic. Visul de aur al autorului. PSD a fost atît de slăbit de ”preluarea ostilă a afacerilor”, că a ieșit acum mai tare în afaceri și sondaje decît orice partid. Recurența a două nume, Băsescu și Udrea, trimite la starea mintală deteriorată pe fondul ”da’ eu de ce nu am primit nimic?”.

Pentru cele de mai sus nu există nici o dovadă. Ba și Udrea este în pericol a fi condamnată pe un denunț obținut cu greu. Și atît. ”Sursele”, considerate de unii drept ”băț prin gard”, sînt dintr-o imaginație bogată și un vocabular pe măsură. Revenind la momentul 2009, da, sigur, era perfect pentru unii să nu avem DNA. Pentru cine, este evident în aceste zile, luni, probabil ani.

”Bucurați-vă” de toată splendoarea, mai jos. Dacă dorește credit pentru cele spuse, sînt gata să acord imediat. O ultimă notă, ați aflat și motivul pentru care această platformă a dispărut din online cîteva luni, în 2014. A fost ștearsă, mai precis.

II. În următoarea perioadă de timp, atenție mare: vi se va spune cumva, dar vi se va spune sigur, că americanii sînt răi (corupți, fără suflet etc). Ca să fie rușii buni, evident.
Nu vă lăsați păcăliți.

Și confirmarea a venit mai repede decît mă așteptam. Titlu, mare: ”SUA susțin dezmembrarea României și asimilarea forțată a minorităților etnice din Ucraina. RUȘII ȘI AMERICANII”. Început:

Strategia Americii, în mai toate statele şi regiunile globului, a fost şi este cea de dezbinare, haos, confruntare, moarte, suferinţă, după vechea reţetă „dezbină şi stăpâneşte”. Este ceea ce a făcut în Asia de Sud-Est – Vietnam, Cambodgia, Laos, Peninsula Coreeană, Orientul Mijlociu, nordul Africii, zona Caucazului, sau Ucraina, pentru a aminti numai câteva, deşi nici unul din popoarele procopsite cu grija mortală a Americii nu a întreprins vreun act criminal pe teritoriul acesteia şi împotriva acesteia.

QED.

 

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *