Nebunia leftistă întreține comunismul și terorismul

Am zis că nu bag în seamă prostiile de Paști, dar asta e prea de tot și ei prea mulți. 

A fost suficient ca SUA să arunce o bombă, mama tuturor bombelor (Mother of all Bombs, pe numele adevărat Massive Ordnance Air Blast), asupra talibanilor din Afganistan, ca toată suflarea leftistă să intre în panica războiului imediat. 

Și nu numai. În panică, în general. Cît de răi, cît de diabolici putem fi? Ce este aceea să folosim bombe? Ce este armamentul, dacă nu posibilitatea omului alb de a chinui, de a omorî și a distruge? Ce este armamentul, dacă nu impunerea forței asupra unor oameni și popoare? Ce este armamentul, dacă nu o posibilitate de discriminare și atît? 

Că oamenii aceia sînt teroriști, asta nici nu mai contează. Asta, de fapt, nu contează. Că au murit 94 de talibani cu ocazia căderii bombei, adică s-au redus posibilitățile de atentate cu tot atîtea, ce mai contează? Că viețile multor oameni din lumea civilizată sînt acum în ceva mai multă siguranță contează? Că americanii pot avansa acum spre pozițiile ISIS contează? Că Trump a spus că nu va mai exista această organizație teroristă după mandatul său contează?

Nu, astea sînt amănunte care să le dea lor peste cap teoria, atît. Cum la fel sînt viețile deja pierdute în atentate teroriste. Ei știu că trebuie să fie pace-n lume, cu orice preț. Și nu văd că pacea este pusă în pericol exact de cei a căror moarte o deplîng, drept pentru care,într-o ilogică demență, îi condamnă pe cei care se apără. Și îi apără. Dar asta nu contează. 

Pe oricine nu intră perfect în narativul sensibilității lor stricate, de a ajuns să le pese de niște criminali mai mult decît de propria ființă, posibil viitoare victimă. 

Deci, copii proști! Situația e asta. În lume, niciodată nu va exista pacea perfectă visată de voi. Pentru că omul este un păcătos din fire. Mai păcătos, pînă la crimă cu sînge rece, unul decît celălalt. Așa că împotriva ăstora, care vor răul, trebuie să ne apărăm cumva, să ne apere cineva. 

Și dacă nu SUA, atunci cine? Da, știu, a cîștigat alegerile președintele acela de care rîdeți necontenit și pe care îl considerați prostul proștilor, dar asta s-a întîmplat, pentru voi, numai pentru că nu așa erau setate în mintea voastră lucrurile. În realitate, omul a cîștigat pe voturi și pe ce are de gînd să facă. Și da, a redeveni SUA puterea mondială care a fost, jandarmul planetar, era una din promisiuni. Pe care acum nu face decît să o îndeplineasă. Vreți să fiți mai liniștiți în privința propriei persoane și a vieții celor apropiați? Foarte bine, atunci acceptați cine e rău și cine e bun în toată povestea asta. 

Pentru că a fi bun nu înseamnă a sta ca prostul să fii omorît. Nu înseamnă nici pe departe a lua apărarea criminalilor. Înseamnă a putea, a avea capacitatea de a distinge binele de rău și a alege binele. Atît de simplu este. 

Cine a ales răul în situația asta? Surprinzător pentru voi, ei. Ei, cei omorîți de bombă. Ei, cei 94 și încă prea mulți asemenea lor. Nu are rost să plîngem niște criminali pentru că nu înțelegem situația. Trebuie numai să avem instinctul de conservare intact.

A, nici pe acela nu-l mai aveți? Păi atunci nu mai avem ce face, ori vă duceți la cine v-a băgat prostii în cap și întrebați de ce, ori rămîneți așa, fără să înțelegeți nimic din viața asta. Pe care oricum nu dați doi bani, din moment ce oricînd orice terorist v-o poate lua. În cazul în care nu i-o oferiți voi singuri. 

Dar poate vă gîndiți, dacă mai e posibil, cum a fost învins Hitler, cum a fost înfrîntă Japonia în al doilea război mondial? Ah, John Lennon era prea mic ca să compună și interpreteze. 

Pentru restul lumii, cea sănătoasă la cap, Trump a început să facă ce-a promis. Să restabilească echilibrul de putere în lume. Ceea ce este în avantajul de necontestat al lumii libere, cea în care trăim cu toții. Avem doi dușmani acum la adresa libertății, comunismul și terorismul. Pe primul l-am experimentat deja pe pielea noastră, cu cel de al doilea se confruntă oricine dintre noi care pleacă într-o țară unde pot avea loc atentate. A lăsa lumea în această situație, pradă acestor inamici ai libertății noastre, e sinucidere în masă. Ceea ce nu se va întîmpla cu Trump la Casa Albă. Doar nu vrem să rămînem cu piticul atomic nord coreean și cu regim Sharia peste tot în lume. Cu cele mai opresive sisteme politice din lume, adică. 

 (Foto: dailymail.co.uk)

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.