Pericolele vitale ale planetei

Boris Johnson și Melania Trump, astea-s pericolele vitale ale planetei.

Oameni la știrea lor se consideră cei care numai despre asta vorbesc? Pe Boris îl adulau ca primar al Londrei, că merge cu metroul și cu bicicleta, acum a devenit brusc dușmanul lumii odată cu Brexitul. Și cu ajutorul unor ziariști deontologi care prezintă rupt din context ce a mai zis omul de-a lungul vremii.
De fapt, tot ce contează e că era bun ca biciclist și ca pasager de metrou, nu mai e ca brexiter.

Melania Trump. I s-a livrat de către staff un speech. Plagiat, făcut după cloud words-ul dedicat unor anumite momente, nu știu. Dar e proasta și tîmpita lumii, că a plagiat.
OK, nu e sau nu o știu eu nici deșteptăciunea pămîntului, dar nu ea candidează, asta știu precis.

Timp în care se fac și refac geopolitic alianțe strategice, în Turcia s-a ajuns la 50 000 de oameni pe listele negre, în Ucraina moare asasinat, în explozia unei mașini încă un jurnalist, Pavel Șeremet, opozant crunt al regimului Putin, ce scriam de dimineață iată că se și înfăptuiește, ”Turcia este pregătită să restaureze pacea în regiune, alături de Iran și Rusia”, a declarat Erdogan, mai rămîne China să scoată capul și cam ăia sîntem.

Dar nu, Boris și Melania, Boris și Melania, Boris și Melania.

Asta e, asta avem, cu asta defilăm.

PS: Da, măcar Trump are gusturi fine la femei.

melania trump

(Foto: latimes.com)

Facebook Comments

4 Comments Pericolele vitale ale planetei

 1. Haplo

  Foarte adevarat, lumea are probleme mai importante.

  Spre exemplu, plagiatul domnului Ponta. Cand noua comisie tehnica a anuntat ca a plagiat, domnul Ponta a reactionat in felul urmator (citez din memorie) : guvernul tehnocrat a rezolvat toate probelemele si acum se ocupa de doctoratul meu.

  Dar stai…

  Reply
  1. Haplo

   O mica mentiune: Trump este orice, numai de dreapta nu. Faptul ca sustine cineva ca este de dreapta si il sustine si pe DT… nu inseamna ca DT este de dreapta. Unii spun ca Trump este mai apropiat de Sanders decat de GOP. Deci, ca este chiar mai la stanga fata de CH. Sa nu uitam miscarea recenta facuta de Cruz la Conventia GOP.

   Asa cum plagiatul lui Ponta spune multe despre Ponta, plagiatul madamei Trump spune ceva despre familionul potential prezidential. De ce este asa important ce face familionul potential? Pai este simplu: USA este importanta.

   Reply
 2. DanC

  Exact, thank you! 🙂 O grămadă de texte elevate explicând cum o să fie Sfârşitul Lumii dacă iese Trump. Am şi întrebat retoric nişte hipsteri: bine bre, aveţi de-alde Sam Harris şi alţi fini/deştepţi cu discursuri lungi tip câr&mâr despre Trump, dar despre madam Clinton chiar n-aveţi nimic?

  Cât despre video clip-ul cu Melania şi Michelle – mi l-au pus la servici nişte legume stângiste: ei Dan, ce zici? (Pt că sânt cam oaia neagră, de dreapta)
  Le-am zis: guys, adevărul că delivery of the speech şi the overall presentation a cucoanei în alb e muult mai bun! Chit că are accent, da’ trebe să admiteţi că o să fie o First Lady waay better looking decât Moochelle!
  Nu le-a plăcut răspunsul, nu ştiu de ce 🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *