Strada a ieșit din disperare

Strada nu are nici un vehicul politic pe care să poată conta. Asta e cea mai dureroasă constatare.

În rest, mă întreb dacă e cumva ordin pe unitate să se dea în Băsescu ÎMPOTRIVA evidenței? Toată lumea stă și îl ascultă ca să aibă ce toca după.

Adică eu ascult la televizor ce zice, nu zice nimic aiurea, dar absolut, mă uit pe Facebook, văd nenorociri. Că e epavă, că vai de el, că așa și pe dincolo, că nu mai știu ce.
De la oameni pe care-i știu întregi la cap! Sau nu?

Avem un ciudat mod de a face politică. Cel puțin la nivel de mase, prin influenceri. Se rade tot ce s-a făcut bun, absolut tot. Nimic să nu mai rămînă, cu atît mai puțin să învățăm de la cei care știu. Pentru că, nu-i așa, noi, fiecare în parte, știm cel mai bine. Chiar dacă confundăm o fiesta de seara trecută, din centrul Bucureștiului și nu numai, cu oroarea care s-a numit revoluția română din 1989.

Atunci, dragi copii… Dar am spus deja ce aveam de spus în convorbirea pe care am avut-o cu Iulian Lucian Vâlsan. Și pe care vă invit s-o urmăriți. Mai sînt și altele de spus, săptămîna viitoare.

PS: Nu am urmrit aseară, pe B1.tv, tot ce a spus Băsescu. Pentru că, păstrînd tradiția unui blog de politică și pisici, m-am mai ocupat și de mîțulina mea (vreau să cred). 🙂

Atenție, scene șocante! Doi indivizi ușor identificabili fumează! În propriile lor locuințe.

proteste bucuresti

 

(foto: Bogdan Budeș/Facebook)

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *