Atentatele din Moscova sunt finantate din bani sauditi

Carnagiul din metroul moscovit a fost comis de femei. De văduve ale mujahedinilor ceceni sau de fecioare ale lui Allah, surori sau fiice ale martirilor căzuți în luptele cu armata Federației Ruse, în războiul sfânt pentru secesiunea Ceceniei și transformarea ei în emirat. Văduvele sau fecioarele au părăsit această lume purtând o pereche de chiloți sau izmene brodate cu versete mobilizatoare din Coran. Secesiunea cecenă este finanțată masiv de Arabia Saudită. Ca și cea din Kosovo sau mai nou, cea din partea albaneză a Republicii Macedonia. Cu islamo-dolarii saudiți sunt cumpărate centurile cu TNT purtate pe sub haine de virginele morții, chiloții lor de luptă brodați cu versete înălțătoare, ce promit o recompensă pe măsură, pe câmpiile prăzulii înveselite de izvoarele veșnic reci ale raiului amazoanelor, cu chipul ascuns sub vălurile devoțiunii islamice.

Mujahedinii ceceni au îmbrățișat wahhabismul, cea mai retrogradă formă a islamismului. Secta a fost întemeiată de Muhammad ibn Abd-al-Wahhab, un savant arab din secolul al XVIII-lea, care a militat pentru procesul de purificare continuă a Islamului. Al-Wahhab a cotropit Mecca și Medina, orașele sfinte ale Arabiei, a masacrat populația civilă, a distrus mii de morminte și așezăminte sfinte preislamice sau de la începuturile erei islamice, a șters de pe fața pământului casa profetului Muhammad, cât și mormântul acestuia, de teamă că ar putea fi venerat. Guvernul Arabiei Saudite se străduiește să pună în practică în fel și chip, normele wahhabite de conduită socială, cum ar fi Comisia pentru Promovarea Virtuții și Prevenirea Viciului, o unitate de poliție religioasă, ale cărei misiuni pot merge până la pedepsirea persoanelor care își plimbă în public câinii sau pisicile de companie, ascultă muzică americană sau dăruiesc obiecte în formă de inimă roșie de ziua Sfântului Valentin. O comisie asemănătoare a fost înființată în Afganistan, în timpul guvernării talibane, reînviată recent de Curtea Supremă de la Kabul. Comisia din Afganistan bate în public fetele care se rujează sau fardează.

Wahabiții consideră democrația promovată de Occident, drept responsabilă pentru toate războaiele secolului XX. Între familia regală saudită și wahhabism există legături trainice, aproape codificate. Muhammad Ibn Saud, întemeietorul dinastiei saudite a fost ajutat de Muhammad ibn Abd-al-Wahhab să acceadă la putere și să unifice triburile beduinilor. Guvernul saudit sponsorizează traducerea și răspândirea Coranului în toată lumea, restaurează monumente de artă islamică, finanțează construirea moscheilor și a școlilor religioase. Prin diverse firme intermediare, cu islamo-dolarii miliardarilor saudiți sunt recrutați și finanțați voluntari din Albania, Kosovo, Macedonia și Bosnia, pentru războiul din Afganistan sau acțiunile de comando din republicile autonome islamice din nordul Caucazului sau de pe teritoriul Rusiei. Aceleași resurse pecuniare finanțează rezistența cecenă împotriva administrației ruse, actele teroriste ale fecioarelor lui Allah, cât și armatele de eliberare din Daghestan sau Ingușetia. Suma totală destinată acestor acțiuni și misiuni ajunge la circa 100 miliarde de islamo-dolari anual.

Facebook Comments

33 Comments Atentatele din Moscova sunt finantate din bani sauditi

 1. totedati

  blablablabla … ca totdeauna ziariștii lui pește prăjit uită esențialul …

  ghici ciupercă cine a bătut palma cu saudiții ăia fioroși și înapoiați prin anii '70

  actorul american nixon, întâmplător ocupant al celei mai înalte funcții în USA … ăia nu antrenează și trimit peste tot în lume fanatici islamiști așa, de capul lor … doar cu voie de la marele licurici, care după ce ei fac mizerie, vin ei, amerlocii, să facă curat și să restabilească ordinea …

  în palestina, liban, kosovo, afganistan, irak, cecenia … și pe unde mai e nevoie …

  eu cred că fanaticii wahabiti, din cauză că nu au teve să îi informeze că rușii mai nou sunt pretini cu americanii, au rămas cu vechea misiune încă neterminată … aia pe care au început să o aplice în afganistan în anii 80 … e vina lor că nu le-a trimis nimeni ordinul de schimbare a frontului și de mutare a poziției licuriciului?

  Reply
 2. Leon cel Treaz

  @

  asa, ca m-am enervat: sharmuta al-imami, curva imamului si-o stramteaza de la 40 de ani incolo ca sa fie apetisanta. Isi face rejuvenare vaginala la Praga sau Budapesta: 3000-4000 stramtorarea. In rest, piosenie si lectii de morala cat cuprinde. Islamul a ajuns o ipocrizie greu de inghitit pana si pentru mancatorii de cacat care freaca toata ziua mataniile, stand la umbra chiparosilor din Gaza sau Ierusalimul de Est.

  Ibn sharmuta!

  Reply
 3. Leon cel Treaz

  @MicutzaCeKurai,

  curvistinele de imam au treaba serioasa: cumparaturi Paris La Fayette, o poseta Hermes ceva, un Vuitton, un lifting a doua zi, trei saptamani rezerva clinica, apoi o intalnire de taina cu un cordac mai tanar cu 25 de ani, un gigolo din Yemen sau Turcia, platit regeste cu 3000-5000 de franci elvetieni pretatia, 2-3 ore la un hotel din Geneva.

  Curvistinele sunt experte: la 22 de ani cand s-au maritat cu imamul isi faceau deja a doua himenoplastie la Londra. Da, islamul a inventat himenul de plastic, 1500 lire sterline operatia, o inventie care ii face cinste Profetului: femeile noastre trebuie sa fie fecioare cand se marita. Fecioria este cinstea barbatului. Totul e ca tatal virginei sa aiba bani pe card cand isi trimite poama la operatie.

  Reply
 4. MicutzaCeKurai

  fara sarit in aer. fara debusolatzi si/sau debusolate de 16-25 de ani care se explodeaza numai ca maninca cacat niste curvistine batrine care n-au muncit decit cu gura toata viatza lor. sa se duca curvistinele sa se explodeze la metru! cum se face ca nici o curvistina de imam nu s-a explodat niciodata pentru asa-zisul sau crez?

  Reply
 5. omen

  @micutza: se pedaleaza pe chestia cu islamismul, dar acolo e altceva, hai sa fim seriosi. numai "intamplator" sunt aia musulmani.

  sunt impotriva terorismului, sa ne intelegem, dar cand e vorba de rusi, republici care isi vor independenta, samd, pur si simplu nu merge tot cu "aplicarea sablonului".

  my 2 cents.

  Reply
 6. MicutzaCeKurai

  am citit. dar tot merita sa-l mai detoneze cineva inca o data. plus pe "mentorii" lor care, din caldurica moscheii, propovaduiesc moartea altora. Coranul nu-i invatza sa verse singe nevinovat.

  Reply
 7. omen

  @micutza: daca citeai mai atent, vedeai ca pe idiotul din poza l-a asasinat FSB-ul, cu vreo cateva luni in urma.

  Reply
 8. MicutzaCeKurai

  si daca cineva-l prinde pe idiotul care este in poza cu ex-tembela, sa-i explodeze ouale cu centura de TNT in asa fel incit sa nu i le mai poata numara nici Nastase, nici Profetul. ce nimuruci!

  Reply
 9. Leon cel Treaz

  @MIcutzaCeKurai,

  Lui Chilian ii iert orice pacat, nu insa si prostia. Cand era "editorialist" la Cotidianul lui Nistorescu a scris in treacat despre puscaria politica de la Sighet, dar a ortografiat Sighetul ca in maghiara, Sziget. Asa a scris de 2 x. L-a confundat saracul, cu insula budapestana, unde se tine festivalul de muzica.

  Reply
 10. MicutzaCeKurai

  zece pumni si-un cap in gura,

  te-au adus la mine-n casa,

  alcoolemia-n mine

  se mira ca esti frumoasa… (samd)

  Reply
 11. Leon cel Treaz

  @

  Doku Umarov, "emirul" Caucazului, care a revendicat atentatele din Moscova a declarat despre sine ca e ridicol sa fie considerat un adept al wahhabismului sau un radical musulman. Totodata a negat faptul ca separatismul cecen ar fi legat de al-Qaeda sau de orice alta organizatie internationala jihadista.

  Reply
 12. MicutzaCeKurai

  ne aflam la raspunsul la intrebarea: o fi fiind vreun terminal de ceva "energie vie" prin zona Georgiei? incurca Georgia cu ceva (vreo prietenie/apropiere/expropiere cu SUA?NATO/UE)? nu-i invidiez, desi-s patria lui Stalin.

  Reply
 13. Turnofftheglory

  Sorry dar Moscova bate campii despre implicarea georgiana. Am vazut acolo de toate ceceni, ingusi, azeri, turkmeni. Oamenii aia practica un islam liberal, muierea umbla lejer pe strada cu un batic. Muierile stau singure in casa cu strainii fara probleme. Nici urma de iqab sau burka. Sharia nu e aplicata. Deci pe unde ne aflam de fapt?

  Reply
 14. Leon cel Treaz

  @MicutzaCeKurai,

  multumesc. Toti caucazienii musulmani sunt sunniti, cu exceptia azerilor, care sunt majoritar siiti.

  Reply
 15. MicutzaCeKurai

  cecenii sunt sunnitzi. ingusii nu stiu ce sunt. dar, cei care i-au antrenat si pe ceceni si pe ingusi (si cusi-cusi samd, ce-o mai fi fiind islamic prin zona) in Afghanistan, in timpul razboiului cu Maica Russia (anii 80) au fost sauditzi wahabitzi. acesti sauditzi au introdus wahabismul in Afghanistan – generatziei care atunci avea 17-18 ani si care, 10-20 de ani mai tirziu, devenea nucleul dur al miscarii talibane (aia cu care se lupta, deja de mai bine de 10 ani, fostii aliatzi americani). miscarea talibana este transfrontaliera – iar educatzia ei de baza – deja la a doua generatzie -, este wahabismul saudit. asa ca tot rahatul acesta exploziv-religios isi are originea/fermentatzia din anii 80 – cu sponsorizare saudita (si, ca si cum ar fi simbetisti de ziua a saptea))))), cu distorsionare religioasa wahabita – ori astia chiar se cred biciul lui Dumnezeu). asa ca, vai de noi! vor trebui si calugarii nostri sa-nvetze cum sa se arunce in aer (doar ca white man can't jump).

  Reply
 16. Leon cel Treaz

  @Turnofftheglory,

  m-am referit la mujahedinii ceceni, nu la poporul cecen care este sunnit. Sursele guvernamentale ruse vorbesc despre ceceni si nu ingusi.

  Reply
 17. MicutzaCeKurai

  au intrat in RCB nu in CRB – ca majoritatea romanilor (credit doar cu buletinul).

  astia (explozivii), in locf sa mearga pe tunuri si tzepe (ca o parte din stramosii lor, otomanii), vad ca merg pe bombe – ai sa vezi @nea, ca la vara, la strand, n-ai sa mai potzi striga BOMBA! ca in pruncie. ne-au stricat nobilele idealuri ale copilariei pe girla/lac/strand/riu/piriu.

  Reply
 18. Leon cel Treaz

  @Nea

  plus niste budigai virginali frumos brodati. Pacat ca suflul exploziei ii face zdrente. Ca si himenul virginelor. Uaaau, ce dezvirginare; cu TNT!!!!! Allahu akbar.

  Reply
 19. Nea

  Micutza, păi nu iese la artimetică. Că trebuie ca virginii să fie de 50 ori mai multi ca virginele şi ele, de cincizeci de ori mai mulţi ca virginii. Oricum, e o combinaţie frumoasă: religie, crima şi bani.

  Reply
 20. Leon cel Treaz

  @MicutzaCeKurai,

  se pare ca virginele martire raman cu virginele. Ele cu ele. Mujadedinii martiri se cupleaza cu hurii, zanele raiului, niste panarame care danseaza din buric si au ochi mari, umezi si negri, ca ai Nicoletei Luciu sau Adrianei Bahmutzan.

  Reply
 21. MicutzaCeKurai

  io intzeleg ca explozivii lui Allah primesc pentru fapta comisa 50 de virgine si nenumaratzi muntzi de pilaf acolo in Raiul lor, dar explozivele lui Allah ce primesc acolo? tot virgine? sau ii cupleaza pe aia care au explodat virgini cu cele care au explodat virgine?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *