Rusia invadeaza Ucraina iar companiile si autoritatile occidentale boicoteaza St. Patrick’s Day

Cine zicea că Occidentul e molîu și nu ia atitudine?

Guinness și Heineken, primarii New York-ului și Bostonului au boicotat St. Patrick’s Day din cauza refuzului de a permite însemnele pro-gay la manifestare. Comunitatea gay a putut participa, însă organizatorii au refuzat să aprobe și alte însemne la paradă decît cele tradiționale. Cu alte cuvinte, au refuzat să transforme Parada de St. Patrick’s Day într-o altă paradă gay. În aceste condiții, mai multe companii și autorități americane au decis să boicoteze parada.

În timpul ăsta, Occidentul se cîcîie să impună sancțiuni economice Rusiei pentru invazia Ucrainei și nici Guinness sau Heineken nu au anunțat că-și suspendă operațiunile și sponsorizările în Rusia. Am mai spus-o, singura șansă a ucrainienilor să fie băgați în seamă de Occident e să se declare toți gay și să se căsătorească bărbații între ei și femeile între ele.

Putin și ideologii ruși acuză Occidentul de slăbiciune, decadență și irelevanță. Iar Occidentul nu face decît să confirme acuzațiile.

Facebook Comments

9 Comments Rusia invadeaza Ucraina iar companiile si autoritatile occidentale boicoteaza St. Patrick’s Day

 1. Canadiana

  Strategia lui Putin in Crimeea va deveni un model politic pe care il pot urma Quebecul si Scotia, de pilda.

  Reply
  1. Beavix

   Scoția e în altă situație (au negociat și au primit aprobarea pentru referendum de la Londra). Eu însă aștept un referendum pentru independență în Cecenia, precum și în alte regiuni ale Rusiei populate de naționalități conlocuitoare. Hai, că se poate!

   Reply
  2. DanCanada

   Re. Quebec hai ca ne-a linistit madam Pauline Marois sapt trecuta. Cica daca se separa Quebec-ul, n-o sa ne ceara pasapoarte la granita. Si nici bani!

   Reply
    1. DanCanada

     Justin-ii Trudeau ar numi asta quebecofobie 😉 N-o sa se intimple, Harper o sa le prezinte un invoice. Doar au papatmulte miliarde de la bugetul federal. Te separi? Tres bien, numai ca tre’ sa platesti!

     Reply
 2. Glook Glook

  Rusia, America si Anglia au garant integritatea teritoriala a Ucrainei in schimbul renuntarii Ucrainei la arsenalul sau nuclear. Dupa care Rusia ia Crimeea de la Ucraina iar America si Anglia ar trebui sa intervina, altfel arata ca e contraproductiv sa semnezi si cu ele, nu numai cu Rusia.

  Vad comentarii inutile la nivel inalt si comenarii de la idioate (aia cu precedentul Nato in Kosovo) la ‘economia-puterea subtila’ care va instaura Pacea. Economia nu are de a face cu chestii dintr-astea si probabil ca daca va impune pacea fara retragerea Rusiei din Crimeea atunci pacea respectiva va fi una exploziva: creeaza lipsa de incredere in aliante, in tarile mari, recrudescenta nationalismelor si separatismelor si va fi o perioada foarte periculoasa pentru statele mici gen Romania. Mai ales daca astia de la conducere continua pe ideea luptam cu pericolul unguresc.

  Reply
 3. Gramofonu'

  Vedea-i-as cerind insemne pro-gay la ziua maghiarilor, de 4 iulie, de 1 decembrie, de Rusalii si de Sf. Andrei. Ce-are sula cu prefectura?

  In alta ordine de idei: boicot vor, boicot le dau.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *